22.12.2022
Katalina Rusu - primele imagini cu burtica de graviduta. In curand interpreta va aduce pe lume inca o fetita - FOTO/VIDEO

Cu 3 luni in urma, artista a recunoscut in cadrul emisiunii O Seara Perfecta ca este insarcinata pentru a treia oara si va avea o fiica.

„Cand se va naste urmatorul bebelus, cred ca Mia va avea in jur de un an si 4, 5 luni. Este o diferenta mai mica, ca dintre Melisa si Mia, dar asa a fost sa fie. Sa fiu eu sanatoasa si copiii sa se dezvolte armonios, asta este cel mai important.”, a spus interpreta in cadrul emisiunii.

Recent, Katalina a publicat pe Instagram cateva videouri de la concertul caritabil „Surprizele Anului Nou” la care a evoluat alaturi de alti artisti indragiti de la noi, cum ar fi: Valentin Uzun, Ion Suruceanu, Dianna Rotaru si multi altii.

Vasile Macovei a revenit in forta! Afla in ce domeniu a activat interpretul in ultimii 3 ani, dar si cine este iubita lui: „Cand este dragoste, lucrurile par si sunt altfel” - VIDEO

Pentru eveniment artista a ales sa poarte o rochie lunga si mulata pe corp care i-a accentuat frumos burtica de graviduta.

Dupa cum se poarte observa, sarcina o prinde bine pe Katalina si o face din ce in ce mai frumoasa.

Visul ei a devenit realitate! Leo Ciobu a facut cunostinta cu una dintre cele mai mari legende ale filmelor de actiune. Vezi imaginile pe care le-a publicat culturista pe Instagram - FOTO/VIDEO

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia. Acum Katalina este in asteptarea celui de-al treilea copil.

Articole din aceeasi categorie