10.07.2024
Kapushon și Valera Leovskii în colaborare cu Anatol Mîrzenco! Cum arată videoclipul piesei „Banii trec, emoțiile rămân” - VIDEO

Kapushon și Valera Leovskii au surprins fanii cu o continuare a istoriei clipului„Afganistan”. Interpreții au lansat videoclip la piesa „Banii trec, emoțiile rămân”, melodie din albumul lor „MATURI”. 

„Pe canalul de YouTube a lui Valera Leovskii am lansat clip la piesa „Banii trec, emoțiile rămân” de pe albumul „MATURI”. Un clip cu un scenariu interesant. Priviți-l până la urmă. E continuarea istoriei clipului „Afganistan”, a scris Kapushon în descrierea postării sale de pe Instagram, în care a anunțat lansarea videoclipului.

Ghidul celor mai în vogă rochii de mireasă pentru vara anului 2024! Alina Carauș, stilistă: „Pe lângă tradiționalul alb, rochiile în nuanțe delicate de roz, albastru pal sau auriu sunt tot mai căutate” - FOTO

Clipul a fost filmat în colaborare cu Anatol Mirzenco. „Mulțumim domnului Anatol Mîrzenco pentru încă o colaborare frumoasă”, a continuat Kapushon.

Fanii au venit imediat cu mesaje de felicitare la adresa interpreților:

„Tare de tot”, „Domnul Mîrzenco dă plus valoare piesei. Sunteți bravo pentru că puneți în valoare acești artiști”, „Ăsta da videoclip, plăcut surprins! Refrenul deja îl fredonez la chitară și eu, datorită vouă! Talent și inspirație vă urez!”, „Super băieți! Ca de obicei, ați reuțit să creați ceva frumos”.

Data nunții în numerologie. Ce spune cifra căsătoriei despre relația ta

Valera Leovskii și Kapushon au lansat recent un CD care se numește „MATURI”.

Marin Crețu cu numele de scenă Kapushon, este un rapper din Republica Moldova. S-a născut pe 12 septembrie 1981 în satul Tigheci, raionul Leova. De la vârsta de patru ani a crescut în orașul Leova.

Will Smith, prima piesă rap după 7 ani: „Când m-am simţit cel mai rău în viaţa mea, muzica a fost întotdeauna acolo să mă ajute” - VIDEO

Valera Leovskii este un interpret din Republica Moldova. Cea mai înaltă poziție în topurile muzicale pentru muzicieni pe care acesta l-a obținut a fost #9, iar cel mai prost loc în clasament este #498.

SURSĂ FOTO: Instagram/kapushon.official, valera_leovskii 

Articole din aceeasi categorie