10.07.2024
Will Smith, prima piesă rap după 7 ani: „Când m-am simţit cel mai rău în viaţa mea, muzica a fost întotdeauna acolo să mă ajute” - VIDEO

Will Smith, impulsionat de succesul de la începutul acestei luni al noului său film „Bad Boys: Ride or Die”, a lansat o piesă rap, prima după 7 ani.

În single-ul intitulat „You Can Make It”, Will Smith vorbeşte despre cum l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscar din 2022. „Credeți-mă au încercat să-l facă să plătească pe Will Smith”, cântă artistul. „Fiecare furtună rămâne fără ploaie”, continuă aceasta.

„Când m-am simţit cel mai rău în viaţa mea, muzica a fost întotdeauna acolo pentru a mă ajuta să mă simt mai bine şi să cresc. Sper să vă aducă aceeaşi bucurie şi luminozitate pe care mi-a adus-o mie”, a declarat el pe contul său de Instagram.

„You Can Make It” a fost produsă în colaborare cu Sunday Service, corul care a lucrat la albumul „Jesus Is King” al lui Kanye West, dar şi cu cântăreaţa Fridayy.

Horoscop 10 iulie 2024. Aceşti nativi se gândesc tot mai serios la căsătorie în ultima vreme

Will Smith a interpretat piesa recent la BET Awards.

Pentru prima dată de la altercaţia sa cu Chris Rock, actorul şi cântăreţul a revenit pe scenă la această ceremonie care recompensează personalităţile afro-americane din domeniul divertismentului.

Trenduri în materie de unghii pentru vara 2024 - FOTO

Discret de la incidentul pălmuirii, Will Smith a fost invitat de J. Balvin să cânte la Coachella în aprilie. Împreună au interpretat „Men In Black”, un hit de pe coloana sonoră a blockbusterului din 1997 care a contribuit la consacrarea sa.

Articole din aceeasi categorie