28.02.2022
Kapushon si-a amanat concertele de la Moscova: „Sunt sigur ca procedam corect amanand concertul din Rusia.” - VIDEO

In vreme de razboi, la emisiunea O Seara Perfecta inca se discuta si despre dragoste, iar cei care au povestit despre acest inaltator sentiment au fost invitatii Kapushon si Sanda Onica. 

Kapushon a povestit ca urma pe 7 si 8 martie sa aiba un concert la Moscova, dar pe care a decis sa il anuleze. „Biletele s-au vandut toate pentru ziua de 8 martie si atunci ne-am gandit sa fie un concert de doua zile, dar pana la urma am ajuns la concluzia si sunt sigur ca procedam corect amanand acest concert.” 

De curand si Sanda Onica a inregistrat o melodie care urmeaza sa o lanseze: „Mie imi place mai greu ceva, dar piesa aceasta chiar e frumoasa, ea ma reprezinta si abia asteptam sa o inregistrez, iar dupa asta urma sa facem videoclip, dar iata ca am aflat aceasta veste.” , a povestit ea.

Textul melodiei a fost scris de Kapushon, iar acestia afirma ca adora sa colaboreze: „Cu Sanda nu e chestia aceasta ca ii fac doar eu piesa. Ea pricepe, are gusturi, are viziunile sale si noua ne este foarte interesant sa facem ceva impreuna.” ,spune el.

Cantareata ucraineana Tina Karol s-a adapostit la o manastire. Ce mesaj le-a transmis rusilor cu lacrimi in ochi

Acestia isi amintesc amuzati despre inceputul povestii lor de dragoste: „Ne-am cunoscut pe retelele de socializare, si nu, n-a fost interes de lucru, desi am discutat mult despre muzica pentru ca amandurora ne place, dar nu pentru o colaborare. Am vorbit patru zile online, iar apoi ne-am vazut.”

Sanda adora muzica. Aceasta canta la chitara, vioara si saxofon, dar in acelasi timp este si un dj de succes.

Kapushon a afirmat ca de curand va fi lansat si noul sau album, care pana la sfarsit lunii martie va fi deja lansat. „E un album mare, voluminos si fara modestie puternic.” 

Si-a dorit o fetita, dar s-a ales cu mai multe deodata! Gestul puternic pe care l-au facut Nina si Emilian Cretu: „La moment, in casa noastra stau cinci fetite si cinci maturi” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie