30.05.2022
Justin si Hailey se distreaza impreuna in Mexic. Sotia artistului a impresionat cu silueta sa - FOTO

Justin si Hailey se distreaza impreuna in Mexic. Cei doi le-au oferit fotografilor momente numai bune de pozat in timp ce se relaxau in largul coastei Cabo San Lucas. Cuplul ofera mereu imagini care merita primele pagini ale tabloidelor.

Hailey si Justin cu greu si-a putut tine mainile departe unul de celalalt. Ei s-au imbratisat constant la bordul iahtului El Discovery. Nici nu e de mirare, mai ales ca Hailey s-a confruntat in ultimul timp cu probleme de sanatatea care i-au pus viata in pericol, scrie DailyMail.

Justin si Hailey se distreaza impreuna in Mexic

Hailey, in varsta de 25 de ani, a impresionat intr-un bikini cu imprimeu floral, in timp ce sotul ei, in varsta de 28 de ani, si-a prezentat tatuajele intr-o pereche de pantaloni scurti mov.

Cuplul s-a tinut cu tandrete unul pe celalalt in timp ce stateau impreuna la marginea barcii si s-au jucat putin unul cu celalalt. In timp ce Justin statea chiar la capatul vasului, Hailey l-a jucaus de brat, semn ca relatia lor este una foarte buna.

Hailey si Justin Bieber au facut snorkeling in Mexic

Cantaretul a fost evident amuzat de gest si i-a zambit sotiei sale. Hailey a aratat uimitor, ca de obicei, intr-un bikini mic floral care i-a pus in evidenta aspectul fizic demn de podium.

Andrei Bednyakov a luat o decizie importanta! Pe pagina sa de Instagram vedeta a inceput sa publice postari doar in limba ucraineana: „Altfel eu nu imi pot arata pozitia...” - FOTO

Ulterior, Justin si-a asezat snorkel-ul deasupra capului inainte de a sari in apa. A plutit minute bune la suprafata apei si a asteptat ca sotia sa sa i se alature. Hailey a fost insa mai precauta si a stat destul de aproape de marginea barcii.

In aceasta vacanta, cuplului i s-a alaturat si iubitul lor catel, Oscar. Hailey a imbratisat cainele in timp ce ea si Justin stateau pe puntea barcii, bucurandu-se de soare.

Justin Bieber, Hailey Bieber, Cabo, PREMIUM EXCLUSIVE

Ce spune Hailey Bieber despre o posibila sarcina

Cuplul profita la maximum de timpul in Mexic, unde Justin are programate doua spectacole. Justin si Hailey s-au casatorit in 2018 la doar cateva luni dupa ce s-au logodit.

Ei s-au casatorit pentru prima data la un tribunal din New York in 2018 si s-au casatorit din nou intr-o ceremonie fastuoasa cu prietenii si familia, un an mai tarziu.

„Cred ca in mod ideal, in urmatorii doi ani, am putea incerca. Dar exista un motiv pentru care il numesc incercare, nu? a spus ea pentru revista WSJ intr-un interviu publicat in februarie.

Hailey Baldwin Updates (@HailsBaldwinCR) / Twitter

Si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de... Stefan cel Mare! Vezi ce imagini a postat vedeta pe pagina sa de Instagram: „Mi-a adus linistea si pacea” - FOTO/VIDEO

„Nu stii cat timp va dura acest proces. Cu siguranta nu avem copii anul acesta, cred ca ar fi putin prea devreme”, a adaugat Hailey.

„Exista chestia asta care se intampla cu femeile cand te casatoresti. Toata lumea presupune ca esti insarcinata. Intai vine dragostea, apoi vine casatoria, apoi vine copilul. Ei bine, ce zici de lucrurile pe care vreau sa le realizez in cariera mea? Cred ca aveam inradacinat in cap ca voiam sa am copii imediat si aveam sa am copii tanara. Apoi am implinit 25 de ani si am zis ca sunt inca super, super tanara!”

Articole din aceeasi categorie