27.06.2022
Justin Bieber in vizorul paparazzilor! Primele fotografii ale interpretului dupa ce a anuntat ca a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt - FOTO

Justin Bieber si sotia sa Hailey au fost vazuti impreuna pentru prima data de cand artistul a fost diagnosticat cu Sindromul Ramsay Hunt. 

Justin a aterizat in Los Angeles impreuna cu sotia sa Hailey. Cuplul s-a odihnit in Bahamas.

In fotografiile paparazzilor, Justin purta un hanorac alb si pantaloni de trening roz aprins. Artistul a completat tinuta cu o sapca de baseball si ochelari de soare argintii. Hailey a purtat o jacheta neagra si blugi evazati.

Emily Ratajkowski a fost data in judecata din cauza unor fotografii pe care le-a publicat pe retelele sociale

La inceputul lunii iunie, artistul in varsta de 28 de ani a anuntat ca a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt. Din cauza bolii Bieber a amanat mai multe concerte la care trebuia sa evolueze.

A fost sau nu inselata vreodata Mihaela Cavcaliuc? Ce a raspuns antrenoarea la aceasta intrebare: „Uneori nu inteleg de ce altii isi permit sa insale persoana iubita” - FOTO

Bieber a povestit despre simptomele sale intr-un videoclip postat pe retelele de socializare: „Dupa cum puteti vedea, acest ochi nu clipeste, nu pot sa zambesc cu aceasta parte a fetei.”, a spus el.

Justin Bieber e un cantaret si compozitor canadian de muzica pop si R&B. Dupa ce Scooter Braun, manager de talente, l-a descoperit pe YouTube in 2007, Bieber si-a lansat primul EP intitulat My World in 2009.

Articole din aceeasi categorie