23.09.2022
Justin Bieber, din nou in vizorul paparazzilor! Vezi prima aparitie publica a interpretului dupa ce a recunoscut ca se confrunta cu probleme de sanatate - FOTO

La inceputul lunii septembrie, cantaretul si-a anulat Turneul Justice World pentru ca, conform spuselor sale, vrea sa-si restabilesca sanatatea fizica si cea psihica.

Inainte de a anula concertele, Justin a fost diagnosticat cu sindromul Ramsey-Hunta. Aceasta este o forma de herpes zoster care afecteaza nervul facial, provocand pierderea auzului si dureri severe.

Avem parte de un Mercur Retrograd mai deosebit decat de obicei! Afla de la astrologul Corina Leonte caracteristicile acestei perioade, dar si cand se va incheia: „Acum poti si sa achizitionezi, sa iai decizii importante” - VIDEO

Recent, paparazzi l-au surprins pe interpret alaturi de sotia sa, Hailey Bieber la o cina la Hollywood. Pentru o iesire in oras, Hailey a ales sa poarte un look total black format dintr-o fusta mini, un crop top si o jacheta de piele.

Pentru a iesi in evidenta, modelul a purtat o geanta de culoare albastra. Justin a ales o linuta mai colorata. Cantaretul a combinat un hanorac roz cu blugi.

Dupa ce a publicat un filmulet hazliu, Victoria Rosca a fost criticata de catre o urmaritoare. Vezi cum a raspuns aceasta comentariilor rautacioase si ce video a postat ulterior: „Eu rar dau replici, dar...” - FOTO/VIDEO

Justin Bieber e un cantaret si compozitor canadian de muzica pop/R&B. Dupa ce Scooter Braun, manager de talente, l-a descoperit pe YouTube in 2007, Bieber si-a lansat primul EP intitulat My World in 2009. Acesta a fost certificat cu platina in S.U.A.

Articole din aceeasi categorie