24.10.2022
Julia Roberts s-a iubit cu Matthew Perry. Cine a pus capat relatiei

Matthew Perry a dezvaluit detaliile relatiei sale secrete cu Julia Roberts in noua sa carte, Friends, Lovers And The Big Terrible Thing .

Cei doi s-au intalnit pentru prima data dupa ce actrita din Pretty Woman a acceptat sa apara in Friends doar daca personajul ei va trai o poveste alaturi de Chandler Bing. Creatorul serialului l-a incurajat apoi pe Perry sa vorbeasca cu ea despre asta, ceea ce a dus in mod neasteptat la scantei intre cele doua staruri.

„Trebuia sa o curtez. Imi doream ceva cochet. I-am trimis trei duzini de trandafiri rosii si pe felicitare scria: „Singurul lucru mai interesant decat perspectiva ca tu sa faci parte din serial este ca, in sfarsit, am o scuza sa-ti trimit flori”, a spus el. „Raspunsul ei a fost ca, daca i-as explica in mod adecvat fizica cuantica, ar fi de acord sa participe la filmari”.

Anisoara Loghin a dezvaluit sexul copilului pe care il asteapta! Afla daca e baietel sau fetita: „Am avut asa multe emotii, am inceput sa plang” - VIDEO

Perry recunoaste ca a doua zi i-a trimis o lucrare jucausa de cercetare, care a fost aparent suficienta pentru a o convinge pe actrita sa accepte sa apara in indragitul sitcom. Reflectand la primele zile ale relatiei lor, barbatul de 53 de ani isi aminteste ca pe atunci telefonia mobila si internetul nu luasera o asa mare amploare, asa ca au cinceput sa comunice in mare parte prin fax.

„In unele nopti ma gaseam la o petrecere, eram cu o femeie atragatoare si scurtam conversatia ca sa pot alerga acasa, sa vad daca a sosit un nou fax”, a continuat el. „Zambeam ca un tanar de 15 ani la prima lui intalnire”.

Lucrurile au evoluat in acest fel ceva vreme, dar faxurile lui Roberts au trecut de la prietenos la romantic cand ea i-a trimis numarul de telefon si i-a cerut sa o sune.

Cand Emilian Cretu va deveni tatic? Cum raspunde actorul - VIDEO

„Am lasat-o sa intre, atat la figurat, cat si la propriu, am inceput o relatie ”, a spus Perry. „Eram deja un cuplu cand am inceput sa filmam episodul Friends Super Bowl”.

Cu toate acestea, demonii interior ai lui Perry au  fost cei care au impiedicat relatia sa infloreasca cu adevarat. El a recunoscut ca „intalnirea cu Julia Roberts a fost prea mult” pentru el, ceea ce a dus la temeri constante ca diva va pune capat povestii lor. "Nu as putea fi niciodata suficient, asa ca, in loc sa ma confrunt cu agonia inevitabila de a o pierde, m-am despartit de frumoasa si stralucitoarea Julia Roberts", adauga el. „Nu pot descrie expresia de confuzie de pe chipul ei”.

Articole din aceeasi categorie