21.05.2024
Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție după ce s-a zvonit că sunt la un pas de divorț! Cum i-au surprins paparazzii pe străzile din Los Angeles - FOTO

După ce Jennifer Lopez a defilat singură pe covorul roșu de la Met Gala 2024, iar Ben Affleck a fost fotografiat recent fără verighetă, presa de peste Ocean a scris că cei doi soți sunt la un pas de divorț. Mai mult, s-a vehiculat că actorul ar fi părăsit deja căminul conjugal și s-ar fi mutat într-o casă închiriată.

Tot recent, J Lo a apreciat o postare din mediul online, în care se vorbea despre problemele care duc la încheierea unei relații. „Nu poți construi o relație cu cineva care nu este conectat cu el însuși”, a fost prima parte a postării apreciate de artistă.

Vrând să demonteze zvonurile apărute, cuplul a mers în weekend la un restaurant din Los Angeles, unde paparazzi stau mereu la pândă, însă imaginile surprinse de aceștia ridică și mai multe semne de întrebare privind stabilitatea cuplului.

Horoscop 21 mai 2024. Zodiile care au nevoie de bani. Nativii care tind să se împrumute prea mult

De data aceasta, Ben Affleck a apărut cu verigheta și a schițat câteva zâmbete chinuite în preajma paparazzilor, în timp ce Jennifer părea abătută și îngândurată.

La un moment dat, cei doi au urcat în mașină, iar Ben Affleck gesticula întruna și părea iritat de prezența paparazzilor.

Sezonul nunţilor a început, iar miresele sunt în căutarea celor mai spectaculoase rochii pentru ziua cea mare, dar și lenjeria intimă are un rol important! Victoria Guțu îți arată ce este în vogă anul acesta - VIDEO

Înainte de nunta lor grandioasă din 2022, artista și actorul s-au logodit în 2003, dar au anulat nunta cu doar trei zile înainte de data stabilită. Vestea i-a șocat pe fani, dar și pe apropiații cuplului, care credeau că totul merge ca pe roate în relația lor.

„Aveam planificată o nuntă mare - 14 cavaleri și domnișoare de onoare - și cu trei zile înainte, ne-am prăbușit sub presiunea momentului”, a povestit Jennifer Lopez în documentarul „The Greatest Love Story Never Told”.

Ben Affleck a afirmat că „cantitatea masivă de control în jurul vieții noastre private” i-a determinat în cele din urmă să anuleze nunta. Cei doi s-au reîntâlnit peste ani și au decis să-și mai acorde o șansă.

J Lo și Ben s-au împăcat în 2021, la 18 ani ani de la prima cerere în căsătorie. Cuplul s-a căsătorit în vara anului 2022. Prima dată, în Las Vegas, ca îndrăgostiții care ajung la o capelă în care cântă o sosie de-a lui Elvis Presley. Nunta ca-n povești, cea de trei zile, a avut loc la sfârsitul lunii august, în 2022. Ceremonia și petrecerea au avut loc pe proprietatea de aproape 9 milioane de dolari a lui Ben Affleck, din Georgia.

Articole din aceeasi categorie