20.05.2024
Sezonul nunţilor a început, iar miresele sunt în căutarea celor mai spectaculoase rochii pentru ziua cea mare, dar și lenjeria intimă are un rol important! Victoria Guțu îți arată ce este în vogă anul acesta - VIDEO

Atunci când îţi alegi rochia de mireasă, lenjeria intimă are şi ea un rol important. Mai multe, a aflat Mădălina Sorocovschi care a fost într-un showroom și te ajută și pe tine dacă ești gata să faci pasul cel mare anul acesta. 

În ziua nunții fiecare mireasă își dorește să fie cea mia frumoasă, totuși sunt anumite detalii la care trebuie să atragem atenția chiar dacă nu sunt la vedere, de exemplu lenjeria intimă.

„Cum să mai crezi că suntem cineva în lumea asta, dacă nu ne ia în seamă nimeni”? Nicolae Botgros, la limita răbdării. Ce i s-a întâmplat maestrului - FOTO

Victoria Guțu a venit cu mai multe detalii la acest subiect, menționând „Showroom-ul nostru vă propune o gamă largă de lenjerie intimă de calitate și pentru fiecare este individual ce își poate alege”.

„Cum ne alegem rochia fiecare individual și după plăcerile noastre, astfel ne alegem și lenjeria intimă. Fiecare femeie are preferințele sale în materie de lenjerie, cineva poate alege stilul minimalist, altcineva stilul elegant. Noi avem și o colecție exclusivă pentru miresele care și-au invitat prietenele la petrecerea burlăcițelor le pot transmite un box din acestea în care este o invitație și la alegere accesorii sau lenjerie”, a mai adăugat Victoria.

„Fiecare fată care îmbracă o lenjerie intimă frumoasă se simte altfel și acestea sunt niște emoții care le merge tuturor, pentru că le oferă încredere și le învațăsă se iubească din nou”,  a concluzionat aceasta.

Articole din aceeasi categorie