15.10.2020
Jennifer Lopez stie ce se intampla? Sosia ei ii va lua locul

La 51 de ani, J. Lo arata wow, iar miscarile ei de dans te lasa cu gura cascata de fiecare data. Mai nou, daca nu o vezi pe ea, te poti delecta cu miscarile sosiei sale, despre care internautii spun ca e identica.

Se spune ca fiecare persoana are o sosie, iar iubita lui Alex Rodriguez pare ca si-a gasit copia fidela pe TikTok. Tipa reproduce perfect miscarile de dans ale divei, dar si tinutele. Urmaritorii acesteia au fost indusi de multe ori in eroare, mai ales ca Pena se straduieste atat de mult, incat reproduce si scene din videoclipuri.

In una dintre postarile de pe Instagram si TikTok, Connie Pena a refacut scena din videoclipul piesei „Pa’Ti” si i-a invitat pe urmaritori sa raspunda afirmativ challenge-ului. 

Connie a avut ocazia de a o intalni pe Jennifer in Minnesota, atunci cand artista a sarbatorit 50 de ani pe scena. Dublura lui J. Lo a postat si un mesaj emotionant pe Instagram: „Mi-am intalnit idolul. Am fost atat de agitata in preajma ei, incat nu am putut sa o intreb nimic.” Connie Pena are toate sansele ca in viitor sa faca parte din staff-ul lui J.Lo sau de ce nu, sa danseze pe scena langa ea.

Citeste si :  Cum arata casa Xeniei Sobchak! „In sfarsit apare senzatia de acasa...”

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie