06.08.2022
Jennifer Lopez se distreaza in Capri, Ben Affleck este din ce in ce mai abatut si slabit in SUA. Imagini ingrijoratoare cu actorul - FOTO

Ce se intampla? Relatia lor atat de frumoasa pana acum parca a intrat intr-un con de umbra. La doar cateva zile de la nunta si saptamana de miere de la Paris, Ben Affleck pare ca a ajuns la capatul puterilor.

Actorul a plecat val-vartej de la Paris si a venit direct la fosta nevasta pentru a petrece timp cu mezinul lor, Samuel.

De asemenea, Ben participa la post-procesarea filmarilor la noul sau film despre istoria Nike. Insa imaginile cu el sunt ingrijoratoare. S-a delasat foarte mult, are un look neingrijit si este departe de stralucirea pe care o afiseaza atunci cand este langa J Lo.

Starul pare la fel de obosit ca atunci cand a fost fotografiat motaind la Paris. Pare ca nu poate sta fara cafea, cola sau energizante. De asemenea, toate aceste bauturi sunt acompaniate uneori si de tigari, lucru care sigur nu este pe placul lui Jennifer Lopez.

Ce relatie are Victoria Lungu cu fiica sa, Valeria: „Nu ne-am vorbit foarte multa vreme...”

Actorul a fost fotografiat cu pantalonii lasati si cu lenjeria intima la vedere. Este, mai degraba, un look pe care il poate aborda un tinerel sau un rapper. Si-a uitat cureaua sau, pur si simplu, nu-l mai intereseaza nimic? Cert este ca ceva pare a nu fi in ordine cu actorul. Ramane de vazut daca este abatut doar fiindca J Lo este departe sau, pur si simplu, ceva se intampla cu el.

Horoscop 7 august 2022. Zodiile care se destainuie apropiatilor. Exista sansa sa iesiti in pierdere

In tot acest timp, Jennifer Affleck radiaza in Italia, unde face sedinte foto si se distreaza in Capri.

Articole din aceeasi categorie