16.08.2023
Jennifer Lopez, mesaj emotionant pentru Ben Affleck de ziua lui de nastere: „Draga Ben...” - VIDEO

Jennifer Lopez i-a transmis lui Ben Affleck un mesaj emotionant cu ocazia zilei sale de nastere.

Ben Affleck a avut parte de toata dragostea din partea celor dragi, cu ocazia zilei sale de nastere. Marti, Jennifer Lopez, in varsta de 54 de ani, a distribuit pe Instagram un videoclip in care cei doi canta impreuna pe melodia „(What A) Wonderful World” din 1960 a lui Sam Cooke, pentru a sarbatori cea de-a 51-a aniversare a lui Affleck.

Jennifer Lopez, mesaj emotionant pentru Ben Affleck

In postarea emotionanta de ziua de nastere, cei doi purtau camasi albe asortate in timp ce se bucurau de timp de calitate impreuna. Jennifer Lopez si Ben Affleck se aflau in masina, iar pe drum cantau impreuna o piesa celebra de dragoste. Cu ocazia zilei de nastere a actorului, artista i-a transmis acestuia un mesaj emotionant si plin de iubire.

„Draga Ben… La multi ani! Te iubesc!” a scris Lopez in descrierea postarii, care il arata pe sotul ei conducand in timp ce ea statea pe scaunul pasagerului cu parul in vant.

A fost o vara de sarbatoare pentru Lopez si Affleck, care au marcat prima lor aniversare de nunta pe 16 iulie si au sarbatorit impreuna cea de-a 54-a aniversare a cantaretei pe 24 iulie.

„Va multumesc tuturor pentru dragostea de ziua mea de nastere. Iata o mica privire catre petrecerea mea. Ben a gazduit-o la noua noastra casa cu cei mai apropiati membri ai familiei si prieteni. Toti copiii au fost acolo, a fost o zi superba, plina de soare si perfecta pentru o petrecere la piscina!!! M-am simtit atat de apreciata si recunoscuta de cei dragi mie si sunt extrem de recunoscatoare ca sunt unde sunt astazi, in acest moment al vietii mele, cu atat de multi oameni frumosi si grijulii cu care sa impart totul. Va doresc la fel de multa dragoste si fericire de ziua voastra si intotdeauna!!!”, a scris recent Lopez in buletinul sau informativ On the JLo, in timp ce a impartasit fotografii cu Affleck de la petrecerea de ziua ei.

Familia Carnat s-a mutat la casa noua! Vezi cum arata aceasta: „Puteti sa ne felicitati oficial” - FOTO

Printre imaginile pe care Lopez le-a impartasit de la eveniment se numara una in care il imbratiseaza pe Affleck din spate in timp ce acesta statea pe un scaun si o alta in care castigatorul premiului Oscar o imbratiseaza cu o mana de pe scaunul sau.

Lopez si Affleck au fost vazuti in timp ce ajungeau la Giorgio Baldi in Santa Monica, California, pentru a sarbatori aniversarea nuntii lor pe 16 iulie. In acea saptamana, vedeta din „Mother” a prezentat noul ei cantec „Midnight Trip to Vegas” intr-o postare pe Instagram si a dezvaluit versurile melodiei in buletinul ei informativ. Piesa descrie nunta cuplului din Las Vegas din 2022.

Motivul pentru care o tanara s-a despartit de sotul ei la o zi dupa nunta: „Nu mi-a respectat dorinta”

Recent, Jennifer Lopez si-a sarbatorit cea de-a 54-a aniversare, lasand pe toata lumea sa stie ca varsta este doar un numar. Artista a postat o fotografie cu ea in lenjerie intima alba din dantela, care i s-a potrivit perfect, in timp ce se pregatea pentru marele eveniment. Vedeta a aratat uimitor in imaginea postata pe retelele de socializare, iar fanii nu au ezitat sa o complimenteze.

Articole din aceeasi categorie