24.12.2023
Jennifer Lopez, marturii dureroase despre relatia cu Ben Affleck. Afectiunea de care sufera cei doi

Jennifer Lopez a marturisit ca ea si sotul ei, Ben Affleck, „au amandoi PTSD (sindromul de stres posttraumatic)” din cauza faptului ca relatia lor a fost intens mediatizata in urma cu 23 de ani.

Cei doi s-au intalnit la inceputul anilor 2000, iar povestea lor de dragoste pare demna de un scenariu de film.

Dupa ce au rupt logodna, atat Jennifer Lopez, cat si Ben Affleck si-au refacut viata. Amandoi s-au casatorit si au divortat, iar acum au ajuns din nou impreuna, scrie Daily Mail.

Colaborarea anului! 8 dintre cei mai buni artisti de la noi au lansat impreuna o piesa de exceptie - VIDEO

Ei s-au impacat in 2021 si s-au casatorit in 2022, devenind din nou unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz.

Acum, intr-un nou interviu sincer pentru Variety, Jennifer Lopez a dezvaluit ca ea si Ben Affleck au suferit de sindromul de stres posttraumatic (PTSD) cand au fost prima oara un cuplu. Ea a marturisit ca „amandoi avem PTSD” din cauza experientei trecute, dar a explicat ca in viata lor actuala de cuplu casatorit „suntem mai in varsta acum. Suntem mai intelepti”.

„Stim si ce este important, ce este cu adevarat important in viata si nu este atat de important ceea ce cred ceilalti oameni. Este vorba despre a fi sincer cu tine”, a dezvaluit J-Lo.

Horoscop 24 decembrie 2023. Unele zodii ar putea avea de suferit in dragoste. Noi inceputuri si decizii importante

In prezent, ea se pregateste pentru lansarea viitorului sau album „This Is Me… Now”, o continuare a albumului sau din 2002 „This Is Me… Then”. Noul disc va fi insotit de un film al carui continut ramane un mister, dar care se va invarti cumva in jurul casniciei ei cu Ben.

Articole din aceeasi categorie