29.04.2023
A vrajit juriul de la Romanii au Talent! Oleg Spinu a trecut de la populara la muzica pop si i-a lasat pe toti cu gura cascata - VIDEO

Vineri seara, in prima semifinala live Romanii au talent 2023, Oleg Spinu a avut o interpretare de exceptie, cu o piesa pe care i-a dedicat-o mamei lui. 

Juriul a apreciat prestatia lui Oleg, aplaudandu-l in picioare,  si si-a exprimat parerea legata de talentul adolescentului. 

Andi Moisescu: ,,Omule, ce am vazut in seara asta e de domeniul incredibilului. Sunt socat, in cel mai placut sens al cuvantului”

Asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Vezi cum arata Ina Terescenco fara acid in buze, sprancene tatuate si breton - FOTO

Andra: ,,Cea mai frumoasa surpriza mi-ai facut-o! Nu ai zice ca esti cantaret de muzica populara... Pornesc un turneu de muzica populara si vreau sa fiu unul dintre invitatii mei, sa urci pe scena cu mine”.

Mihai Bobonete:,,Din punctul meu de vedere, cam asta e reteta sa castigi Romanii au talent. Eu cred ca romanii ar trebui sa-ti acorde increderea”

Dragos Bucur: ,,Oleg, esti foarte bun. Cred ca poti sa castigi sezonul asta. Foarte bine! Emotie, voce, prezenta.... ai eclipsat sase femei”


Oleg Spinu vine din Republica Moldova si este este singurul artist din familie. Canta la vioara, chitara, fluier, saxofon, dar si cu vocea.

Iuliana Beregoi a lansat o piesa noua in duet cu Erik Frank! Vezi cat de bine suna „Problem” - VIDEO

Este cunoscut in Chisinau si in toata Moldova, chiar si in Romania si este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. Nu a mai participat la Romanii au talent si a venit sa arate lumii ca este un om bun si un “doctor al sufletului”, prin muzica sa. 

Articole din aceeasi categorie