16.11.2023
Jennifer Lopez, adevarul din spatele aspectului sau vesnic tanar. Directorul muzical al artistei a dezvaluit totul: „Munceste din greu”

Jennifer Lopez, continua sa impresioneze cu aspectul sau mereu tanar, chiar si la varsta de 54 de ani, avand un ten perfect si o silueta de invidiat. Acum, directorul muzical al artistei a dezvaluit care este secretul sotiei lui Ben Affleck si cum reuseste sa arate impecabil tot timpul.

Kim Burse, care a lucrat anterior si cu Beyonce, Queen Latifah, Ciara si Tamara Braxton, colaboreaza cu JLo de 13 ani. Intr-un interviu oferit pentru DailyMail, Kim, in varsta de 55 de ani, a laudat-o pe Jennifer pentru faptul ca munceste din greu si sustine ca vedeta „nu se va retrage prea curand”.

„Se ocupa de toate, de bunastare

a personala, de cea fizica. Ea se asigura ca totul este asa cum vrea si munceste din greu pentru tot”, a explicat aceasta.

Kim a mai declarat ca artista a lucrat extrem de mult pentru spectacolul de la Super Bowl din februarie 2020, dezvaluind ca Jennifer se intalnea cu echipa sa inca de la primele ore ale diminetii.

„In perioada dinainte de Super Bowl am muncit atat de mult pentru cele sase minute cat a durat totul. Ne-am asigurat ca facem totul impreuna si ea a fost cu noi in fiecare zi la repetitii”, a completat ea. 

Directorul muzical a spus, de asemenea, ca a vazut-o pe JLo cat de vulnerabila era in unele moment, iar apoi, dupa ce urcat pe scena s-a „transformat”. „Cand este in timpul spectacolului si isi imbraca tinuta de scena, isi pune machiajul si isi aranjeaza parul, se transforma total”. 

Articole din aceeasi categorie