13.06.2022
Jennifer Garner, de nerecunoscut fara machiaj pe strazile din Los Angeles - FOTO

Actrita Jennifer Garner este o adevarata bijuterie la Hollywood. Nu numai ca este o vedeta de film de succes, dar este si o mama a trei copii, cunoscuta pentru personalitatea ei buna si generoasa. Desi frumusetea ei interioara straluceste cu adevarat, aspectul ei fizic natural este, de asemenea, uimitor si nu se teme sa iasa fara machiaj!

Jennifer Garner nu ezita sa impartaseasca momente de acasa cu urmaritorii sai fara pic de produse de infrumusetare. Dupa ce au vazut fotografia, nenumarati fani au scris la sectiunea de comentarii, laudand-o pe Jennifer pentru tenul ei perfect.

„Esti frumoasa asa cum esti”, a scris unul. „Tu esti atat de frumoasa, tu nu ai nevoie de machiaj”, a adaugat un alt utilizator.

Actrita Catch Me If You Can i-a mentionat pe cei trei copii ai sai, Violet, Seraphina si Samuel Affleck, pe care ii are cu fostul sot Ben Affleck, drept principala ei motivatie in promovarea standardelor sanatoase de frumusete.

Rapperii Magnat si Feoctist uimesc din nou cu o piesa pe masura asteptarilor! Vezi cum suna melodia „Sa ne pricalim”: „Alt nivel, se vede evolutia” - VIDEO

„Aproape toti putem purta mai putin decat credem. Nu vreau ca micutii mei sau oamenii sa vada doar versiunea mea de actor, care este perfect alcatuita si sa creada ca asa arat. Vreau sa arat normal. Imi place cand copiii mei spun: Uau, uita-te la mama mea!”, a spus Jennifer Garner intr-un interviu din decembrie 2021 cu Shop Today.

Recent, actrita a fost surprinsa plimbandu-se pe strazile din Los Angeles la fel de naturala. Imbracata lejer cu o pereche de leggings negri, un hanorac bleumarin, Jennifer Garner vorbea la telefon, zambea si parea extrem de relaxata.

Sezonul 2 din Squid Game va aparea mai repede decat te asteptai. Afla data premierei

Articole din aceeasi categorie