09.03.2022
Ksenia Sobciak nu a parasit Rusia pentru a merge in vacanta! Aceasta ar urma sa ii schimbe cetatenia fiului sau la Israel - FOTO

Cu cateva zile in urma, presa din Rusia a fost asaltata de anuntul ca Ksenia Sobciak a parasit Rusia. Acest lucru a fost raportat de jurnalistul Alexei Venediktov pe canalul sau de Telegram, iar ulterior au fost confirmate de mai multi internauti.

Odata cu izbucnirea razboiului ruso-ucrainean pe canalele de Telegram si in mass-media au aparut informatii conform carora Ksenia Sobchak a decis sa paraseasca Rusia si a plecat in strainatate impreuna cu fiul ei Platon.

Intr-adevar cunoscuta jurnalista a zburat in Turcia, dupa spusele ei pentru o vacanta care o va usura de stresul cotidian si problemele aparute recent.

Realitatea insa pare a fi alta, iar jurnalista se spune ca ar avea un plan B. Acum se zvoneste ca ea nu a plecat intr-o simpla vacanta ci a mers la tatal sau din Israel pentru a-i schimba cetatenia fiului sau. Immanuel Vitorgan, bunicul lui Platon este evreu, iar dupa informatiile de pe canalul de Telegram Bloknot.ru, el o va ajuta pe Ksenia sa-si indeplineasca scopul. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie