27.05.2022
Jennifer Aniston, ironii la adresa divortului sau de Brad Pitt: „Am facut terapie”

Jennifer Aniston a facut o gluma referitoare la divortul dintre ea si Brad Pitt in ultimul episod al emisiunii The Ellen DeGeneres Show.

Jennifer Aniston a fost invitata in emisiunea lui Ellen DeGeneres pentru a o ajuta sa isi ia ramas bun de la public, dupa 19 ani de aparitii pe micile ecrane. Candactritaa fost intrebata cum a reactionat la sfarsitul serialului Friends, ea a ironizat viata din anii ’80 si divortul de Brad Pitt.

Jennifer Aniston, replica ironica referitoare la divortul de Brad Pitt

Actrita a ajutat-o pe prezentatoarea TV sa isi ia ramas bun de laThe Ellen DeGeneres Showdupa 19 sezoane, aparand in ultimul episod, difuzat pe 26 mai. A fost cu adevarat un moment important, intrucat Jennifer Aniston a fost prima invitata a lui DeGeneres atunci cand emisiunea a debutat in 2003.

„Oh, unde se duc 19 ani? Nu inteleg” a intrebat Aniston, care a aparut in emisiune de 20 de ori.

Jennifer Aniston stie cat de emotionante pot fi aceste finaluri de seriale, iar Ellen DeGeneres a intrebat-o cum a reactionat la sfarsitul serialului Friends dupa 10 ani de difuzare. Actrita a vorbit despre acea perioada din viata ei, in care a atins faima la un nivel la care nici nu s-ar fi asteptat. Cu toate acestea, Aniston a facut si o ironie referitoare la acea perioada, cand a divortat de actorul Brad Pitt.

„Ei bine, am divortat si am facut terapie. Oh! Si apoi am facut un film numit The Break-Up. M-am cam grabit spre sfarsit. Mi-am zis: „Stiti ceva? Hai sa facem din asta un capitol complet nou. Sa terminam totul si sa incepem de la capat.” A functionat grozav.”, a glumit Jennifer Aniston.

Cu toate acestea, Aniston i-a spus lui DeGeneres, care este casatorita cu Portia de Rossi, sa nu-i urmeze exemplul, mentionand: „Acum tu si Portia, nu, nu”.

Amber Heard sustine ca a primit amenintari cu moartea de cand Johnny Depp a intentat un proces impotriva sa

Actrita a ramas in relatii bune cu fostii soti

Friends s-a incheiat in 2004, iar Jennifer Aniston si sotul ei de atunci,Brad Pitt, au divortat in 2005, dupa aproape cinci ani de casnicie. Amandoi s-au recasatorit, dar si aceste relatii au ajuns la final. Pitt s-a casatorit cu Angelina Jolie in 2014, iar ea a depus actele de divort in 2016 (au fost declarati singuri din punct de vedere legal in 2019).

In ceea ce o priveste pe Aniston, aceasta s-a casatorit cu Justin Theroux in 2015 si si-au anuntat despartirea in 2018, divortand ulterior. Cu toate acestea, Aniston a declarat pentru ELLE in 2018 ca isi considera casniciile „foarte reusite”.

Daniela Cheltuitor a publicat primele imagini de la botezul fiicei sale, Eva! Vezi cum a avut loc marele eveniment - FOTO/VIDEO

„Cand s-au incheiat, a fost o alegere facuta pentru ca am ales sa fim fericiti si, uneori, fericirea nu mai exista in cadrul acelui aranjament”, a spus Aniston.

Vedeta a ramas in relatii bune cu ambii fosti soti. De cand s-au despartit, Aniston si Theroux au celebrat impreuna sarbatorile si si-au facut urari unul altuia pe Instagram. De asemenea, nimeni nu a uitat momentul in care Jennifer Aniston si Brad Pitt s-au imbratisat la SAG Awards 2020.

Articole din aceeasi categorie