27.05.2022
Amber Heard sustine ca a primit amenintari cu moartea de cand Johnny Depp a intentat un proces impotriva sa

„Oamenii vor sa ma omoare si imi spun asta in fiecare zi”, a marturisit Amber Heard in instanta.

Amber Heard a vorbit in fata juratilor despre modul dramatic in care viata sa s-a schimbat de cand Johnny Depp a intentat un proces de defaimare impotriva sa. Actrita in varsta de 36 de ani a spus ca, din cauza declaratiilor fostului sau sot, este „hartuita, umilita si amenintata in fiecare zi.”

„Oamenii vor sa ma omoare si imi spun asta in fiecare zi. Oamenii vor sa-mi puna copilul intr-un cuptor cu microunde si imi spun asta. Johnny m-a amenintat, mi-a promis ca daca il parasesc vreodata ma va face sa ma gandesc la el in fiecare zi pe care o traiesc”, a declarat Amber Heard in timpul procesului.

Daniela Cheltuitor a publicat primele imagini de la botezul fiicei sale, Eva! Vezi cum a avut loc marele eveniment - FOTO/VIDEO

Aceasta a mai spus si ca in ultima perioada s-a confruntat cu mii de amenintari cu moartea si ca sufera de atacuri de panica in mod constant

„Primesc sute de amenintari cu moartea in mod regulat, daca nu chiar in fiecare zi; mii de cand a inceput acest proces. Nu merit asta. Atacurile pe care Johnny le face impotriva mea prin intermediul a milioane de oameni ma tortureaza. In fiecare zi traiesc aceasta trauma. Imi tremura mainile, ma trezesc tipand… Ma trezesc in fiecare zi cu atacuri de panica pana cand constientizez ca pot sa fac ceva in privinta asta.”

Actrita a marturisit ca actele de caritate o ajuta sa treaca peste aceste momente si ca isi doreste sa fie „vocea persoanelor care nu au o voce.”

Horoscop 28 mai 2022. Zodia care va avea mari probleme de sanatate

„Nu doresc aceasta situatie nici celui mai mare dusman al meu. Stand astazi aici, nu mai pot avea o cariera, oamenii nu se mai pot asocia cu mine, nu pot sa fac acte caritabile. Oamenii rad de marturia mea in care spun ca am fost agresata. Sa se glumeasca despre asta… este cel mai chinuitor, dureros si umilitor lucru prin care am fost nevoit sa trec vreodata. Sper ca nimeni sa nu fie nevoit sa treaca prin asa ceva. Vreau doar ca Johnny sa ma lasa in pace. Spun asta de ani de zile si credeam ca o sa o faca”, a concluzionat Amber Heard.

Articole din aceeasi categorie