06.01.2024
Jayden, fiul de 17 ani a lui Britney Spears, pe plaja in Hawaii cu iubita si cu tatal, Kevin Federline - FOTO

Ce mare si frumos s-a facut Jayden Federline, fiul in varsta de 17 ani a lui Britney Spears. El a inceput noul an cum nu se poate mai bine, la plaja, alaturi de frumoasa sa iubita.

Adolescentul a petrecut prima vacanta in Hawaii cu iubita si cu tatal sau, Kevin Federline.

Ba chiar au facut trecerea in noul an acolo. Aceasta este prima vacanta hawaiiana, dupa mutarea lor acolo, in urma cu trei luni. Familia pare cat se poate de relaxata, in timp ce Britney Spears nu mai conteneste cu postarile nostalgice legate de fiii sai.

Horoscop 6 ianuarie 2024. Doua zodii castiga foarte multi bani. Se vor imbogati pe neasteptate la inceput de an

Jayden a profitat de ocazie pentru a-i oferi iubitei sale un tur al noii lor case de pe insula pitoreasca, fiind, in acelasi timp, si un frate mai mare iubitor fata de surorile sale mai mici.

A fost vazut jucandu-se in apa si construind impreuna cu ele castele de nisip. Prietena lui s-a alaturat distractiei si parea sa se inteleaga bine cu micutele. Kevin Federline este un tata grijuliu, le-a aplicat micutelor crema de protectie solara, s-a jucat in apa si s-a deplasat incoace si incolo cu toate acareturile pentru copii, specifice de plaja.

Jayden Federline a optat la plaja pentru bermude albastre, cu desene albe, si parea de-a dreptul fermecat de partenera sa, o blondina foarte frumoasa, imbracata intr-un costum de baie negru, din doua piese.

Cei doi tineri s-au plimbat foarte mult pe plaja, sub soarele hawaiian, iar la un moment dat fiul de 17 ani al cantaretei Britney Spears si-a pus mana timid pe talia fetei.

Bianca Dragusanu, din nou pe mana medicilor esteticieni: „Am foarte mari emotii” - FOTO

Jayden este mezinul cuplului Britney Spears - Kevin Federline. Preston, fiul cel mare, in varsta de 18 ani, nu a fost vazut in fotografii.

Din august anul trecut, tatal in varsta de 45 de ani, fost dansator in trupa lui Brit s-a mutat cu familia in Hawaii. El este casatorit cu Victoria Prince, cu care are doua fiice, Jordan, de 12 ani si Peyton, de noua ani. De asemenea, fiii lui Britney traiesc in Hawaii si cu sora lor vitrega, Kori, pe care Federline o are cu fosta logodnica, Shar Jackson, in varsta de 47 de ani.

Articole din aceeasi categorie