06.01.2024
Bianca Dragusanu, din nou pe mana medicilor esteticieni: „Am foarte mari emotii” - FOTO

Bianca Dragusanu (41 de ani) este pusa pe fapte mari inca de la inceputul anului in ceea ce priveste imaginea sa. Asa ca vedeta le-a aratat recent si le-a spus prietenilor virtuali ca isi doreste sa isi „repare” fata pentru a fi mult mai fresh decat este acum.

Bianca Dragusanu este o femeie asumata! Bomba sexy atunci cand a fost intrebata, de jurnalisti, ce interventii estetice si-a facut la nivelul fetei dar si al corpului nu s-a sfiint niciodata sa nege cum ca a apelat la acul sau bisturiul medicilor esteticieni. Asa ca in una dintre cele mai recente postari ale sale de pe contul sau de Instagram, satena le-a dezvaluit tuturor ce isi doreste sa isi faca acum.

O noua premiera! Trupa Akord a lansat piesa „Oare sa-ncerc?”: „Cele mai profunde versuri interpretate de cele mai calde si suave voci” - VIDEO

„Am foarte mari emotii. Va prezint astazi echipa de doctori care urmeaza sa ma opereze in urmatoarele zile. Urmeaza sa imi fac o interventie de lifting facial, dar teoretic vreau sa imi repar toata fata. Fata mea a fost stricata in primul rand de forma buzelor pe care o am si pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult si prost iar acum sunt cu echipa de doctori care incearca sa ma repare si cred ca o sa fie cu succes”, a fost mesajul Biancai Dragusanu in postarea facuta pe contul sau de socializare inainte de interventiile estetice.

Val de reactii critice

In urma postarii facute, pe Instagram, de catre diva, prietenii virtuali pe care ii are, pe Instagram, nu au intarziat sa comenteze decizia sa de la inceput de an.

Horoscop 6 ianuarie 2024. Doua zodii castiga foarte multi bani. Se vor imbogati pe neasteptate la inceput de an

„Fereasca Sfantul...in loc sa faceti ceva cu acesti bani, sa ajutati un batran sau un copil voi ii bagati in buzunar la toti doctorii...ca sa ce? Sa va mutileze pe viata...crezand ca sunteti printesele planetei si stapaniti Pamantul”, „Frustrarea ca nu mai esti o femeie naturala se demonstreaza prin miile de operatii. Ti-ai batut joc de lucrarea Domnului”, „Super, mult succes! Abia astept sa vad schimbarea. Esti superba si asa oricum”, acestea sunt o parte din comentariile primite de Bianca Dragutanu in dreptul postarii sale.

Articole din aceeasi categorie