25.03.2020
Iurie Badicu - destainuiri despre evolutia formatiei 7 Klase. „Nimeni (pana la lansare) n-a crezut in succesul acestui proiect, aproape nimeni, dubiul nereusitei il aveau si cei cu care lucram”

Iurie Badicu, producatorul formatiei 7 Klase, este ravasit de durere dupa aflarea vestii despre trecerea la cele vesnice a lui Catalin Caragea.

Acesta nu inceteaza sa publice pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje in care-si exprima parerea asupra mai multor detalii legate atat de decesul solistului trupei, cat si de formatie per ansamblu.
Citeste si : Solistul trupei de baieti 7 Klase a decedat. „Baiat frumos si talentat... de ce el...? Cred ca ai fost ales si iubit. Iarta-ne, Artistule!”
In cea mai recenta postare a producatorului formatiei 7 Klase, acesta face o reflectie asupra evolutiei trupei, dar varbeste si despre o putere supranaturala, care a incercat de multe ori sa le umbreasca reusitele.
Citeste si : Smiley - mesaj dupa decesul lui Catalin Caragea, solistul 7 Klase. „Trist, dar adevarat.”

Iurie Badicu nu a uitat sa mentioneze si de ceilalti membri ai echipei 7 Klase care acum, sunt rapusi de tristete si au nevoie de incurajarea celor din jur pentru a putea merge mai departe.
Am o impresie si sper sa fie gresita, ca raul, intunericul, umbla cu mana lui invizibila si loveste crunt in sensibilitate, in punctul slab vrea sa te demoralizeze, iti fura sansa. #Cu #cat #greu #am #creat aceasta Trupa #7Klase, cu atatea obstacole... Prin cate greutati artistice, de promovare etc.
Una e rezultatul vazut la TV, iar alta e munca de culise, de creatie, de studio, de echipa. Foarte greu au acceptat-o "granzii comerciali", dar au acceptat-o fiindca placea la partea lumii culta.
Citeste si : Interpretul Igor Sirbu - apel catre jurnalisti dupa decesul solistului 7 Klase: „Nu dezinformati lumea! Si asa traim clipe grele si triste.”

Credeam in fiecare zi in acest proiect si voiam o altfel de muzica, nu cea de mahala, nu atat de comerciala, ci cu mesaj frumos, cu text, cu melodie plina ce transmite si ajunge la om pana-n inima din ie. In acest sens, impreuna cu DARA si cativa colegi de breasla am compus primele 5 piese ale trupei. Voiam sa legam trecutul muzical de calitate cu prospetimea tineretii, sa-i dam forta! Sa oferim sansa muzicala pentru viitor. 7 Klase, daca vreti, este o alternativa la tot ce este nr.1 pe trending, pe shaturi, pe youtuburi etc. O sa fiu sincer: nimeni (pana la lansare) n-a crezut in succesul acestui proiect, aproape nimeni, dubiul nereusitei il aveau si cei cu care lucram. Dar, in cca 2 ani am constatat ca lumea, totusi ii dornica si simte lipsa acestui "gen muzical".
Dar vine mana rea si ruineaza totul, zice vezi ca te pot opri, nu face muzica de aceasta, fa de alta, care-mi place mie, raului, intunericului.

Citeste si : Vedetele - socate de vestea mortii solistului 7 Klase. „Imi pare foarte rau, Iurie Badicu... pentru el, pentru tineretea lui, pentru cate ar fi putut sa faca, pentru viitorul pe care ar fi putut sa-l aiba, pentru un destin frumos, pentru o viata traita interesant, pentru o iubire vesnica, pentru copiii nenascuti, pentru piesele necantate, pentru... pentru tine, pentru Omul care are puterea sa inceapa un proiect si sa creada in el cand inca nimeni nu crede...”
Eu mai am puterea si experienta reinventarii, ceilalti ramasi acum in trans: #Victor#Vlad#Valentin si #Igor au nevoie de #ganduri #bune#sanatoase. Au nevoie de puterea de a trece peste.”, a scris acesta pe Facebook.
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie