28.07.2023
Hit-urile vechi, tot mai apreciate de artisti! Evelina Negru a lansat cover-ul piesei „Aproape liniste” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Evelina Negru in varsta de 20 ani, a lansat un nou cover. Melodia se numeste „Aproape liniste”, este interpretata in limba romana si are si un videoclip.

Au atras toate privirile! Vezi ce tinute au purtat Valerie Lungu, Marinela Bezer si Ana Pirlog la nunta Michaelei Berdaga Au intors - FOTO/VIDEO

„APROAPE LINISTE out now! Am decis sa aduc la actualitatea zilelor noastre o piesa compusa in ‘87 si sa o impart cu voi. Este rolul nostru ca artisti interpreti sa promovam in randul tinerilor muzica valoroasa romaneasca. Pot spune ca acesta este unul dintre cele mai misto trend-uri muzicale din zilele noastre. Multumesc mult echipei mele independente, cu care am reusit sa duc pana la capat toate ideile”, a scris Evelina pe pagina sa de Instagram.

Emily Istrati si-a indeplinit inca un vis! Interpreta a parcurs sute de kilometri pentru a ajunge la concertul lui The Weeknd - FOTO/VIDEO

Piesa a fot publicata acum 2 ore si a strans mai multe mesaje in sectiunea comentarii de la fanii sai: „Felicitari o prestatie live de nota 10+.”, „Felicitari! Evelina esti superba!”, „Foarte fain, te iubesc”, „Felicitari, este o piesa superba”. 

 Evelina Negru este o tanara interpreta din Republica Moldova, care a participat la concursul SuperStar Romania, de unde si a pornit o cariera de muzica pe care o astepta atat de mult si spre care aspira. A muncit din greu, iar acest lucru a fost observat de care Marius Moga, care i-a propus Evelinei sa semneze un contract cu casa de discuri „DeMoga Music”.

Mihaela Tabura a colaborat din nou cu Orchestra Lautarii! Cum suna piesa „Sa traiasca neamul meu” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie