02.05.2023
Iuliana Beregoi - in culmea fericirii! Interpreta a ajuns pe locul doi in clasament, pe Netflix - VIDEO

Interpreta Iuliana Beregoi este si actrita, filmul in care aceasta se filma in rolul principal, a ajuns pe locul doi pe Netflix-ul din Romania. Aceasta a publicat pe pagina sa de Instagram cateva story in care priveste rezultatul final si le multumeste tuturor celor care au privit „Doua Inimi”.

Intr-un video publicat la story de Beregoi, aceasta priveste pe Netflix filmul in care a jucat ca eroina principala, alauri de doua vedete binecunoscute de peste Prut, Connect-R, Ceanu Zheng.

Moldoveanca Madalina Lungu - pe scena de la Sanremo! Cum se pregateste tanara de festival: „Trebuie sa atrag atentia nu doar prin talentul meu, dar si prin tinuta” - VIDEO

De asemenea, Iuliana a venit cu multumiri pentru toti cei care i-au vizionat filmul: „Dragii mei, m-ati facut cea mai fericita, suntem pe locul doi pe Netflix!”

Rapperul Feoctist uimeste din nou cu o piesa pe masura asteptarilor! Vezi cum suna melodia „Mama lu Maria”: „Alt nivel, se vede evolutia” - VIDEO

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Articole din aceeasi categorie