10.06.2024
Iulia Deliu a dezvăluit ce prenume poartă mama ei! Este rar întâlnit la noi: „Ea mi-a povestit că atunci când s-a născut...” - VIDEO

Fiind invitată recent în cadrul emisiunii O Seară Perfectă, prezentatoarea emisiunii de la PRO TV „Gusturile se Discută”, Iulia Deliu a povestit ce prenume neobișnuit are mama ei.

„Cum o cheamă pe mama? Hai că aici țineți-vă”, la acestă întrebare, Iulia a răspuns: „Mama mea - Mida”.

Cea care a ales acest prenume pentru mama Iuliei a fost chiar străbunica ei.

„Eu o întrebam, zic: „Mama, cine ți-a pus numele ăsta?”. Ea mi-a povestit că atunci când s-a născut avea riscul să nu rămână în viață și bunica ei, străbunica mea (cred că era o femeie înțeleaptă și cu simțul umorului) a mers la biserică să o boteze și i-a pus numele Mida. De unde l-a auzit? L-a gândit ea? Habar nu am și nici mama nu știe, dar uite că a rămas botezată Mida”, a povestit invitata.

Sofia Dilevschi și-a făcut șuvițe albastre! Cum arată interpreta, după schimbarea spectaculoasă de look - VIDEO

Iar numele complet de fată mare al femeii este Mida Loghin. „Deci, numele de fată mare este Mida Loghin și ador numele ei și numele de familie. Eva (fiica Iuliei) la un moment dat mă întreabă: <<Bunica este cumva rudă cu Anișoara?>>”, a spus Deliu.

Mida are și o poreclă pe care a primit-o de la familia ei si anume Midoc.

Cum tăiem corect unghiile? Secretul care te va ajuta să scapi de unghiile încarnate - VIDEO

Iulia Deliu este prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discută. Aceasta și-a început activitatea la PRO TV în calitate de reporter la emisiunea O Seară Perfectă. Iulia are o fiică pe nume Eva.

Articole din aceeasi categorie