09.02.2024
Iubirea pluteste in aer! Daniela Costetchi a dezvaluit noi detalii despre relatia sa - VIDEO

Magia lunii indragostitilor este simtita din plin de toate vedetele de la noi. Afla cum s-au cunoscut cei doi si care sunt primele imagini.

Recent, Daniela Costetchi si-a facut publica relatia pe care o traieste acum alaturi de iubitul sau, George. Bloggerita este in culmea fericirii si tot mai des vine cu detalii despre cuplul lor. 

Bloggerita a publicat o secventa video de la Revelion in care cei doi se luau in brate si se sarutau. In descriere Daniela a scris: „31.12.2023 /01.01.2024 aici inca nu eram impreuna, stiu ca m-am intors din Italia, si aveam o anxietate maxima inainte sa merg la party-ul de Revelion, pentru ca nu intelegeam cum ar „trebui” sa ma comport”.

„Stiti perioada aia frumoasa si complicata, cand nu sunteti un cuplu dar va comportati ca si cum ati fi? asa eram noi atunci. Apropo, acest video e primul din galerie pe care l-am editat, m-a inspirat sunetul de pe fundal”, a mai adaugat bloggerita.

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este mama une fetite pe nume Leila.

Articole din aceeasi categorie