29.09.2023
Cuplu tata-fiica, star pe TikTok si Instagram. Cum au cucerit internetul Ben si Zara - VIDEO

Fiicele se inteleg de minune cu tatii, iar cand fac cuplu in showbiz succesul e garantat. Ben Tate si fiica lui de 8 ani, Zara, au cucerit internetul cu clipurile lor in care isi sincronizeaza miscarea buzelor cu versurile melodiilor interpretate in soapta. 

O adevarata senzatie pe TikTok, Lip-Syncing-ul este din ce in ce mai popular in randul oamenilor care nu au talente vocale. Insa, la mimat muzica, Ben si Zara sunt deja vedete internationale. Cuplul inedit tata-fiica din Australia este deja pe placul unor artisti consacrati precum Jon Bon Jovi si Elton John, care au distribuit clipurile lor online.

Ben si fiica lui au descoperit TikTok in timpul pandemiei. Daca la inceput au facut clipuri video doar pentru ochii familiei, cand „le-au dat drumul” online, succesul a fost instantaneu.

„Nu am prevazut ca va ajunge atat de departe”, a marturisit barbatul intr-un interviu acordat revistei People.

Fiicei lui i-a placut dintotdeauna sa cante si sa danseze, iar acum invata extrem de rapid versurile melodiilor care devin hituri in clipurile lor. Unul dintre cele mai apreciate videoclipuri, care a depasit 2,3 milioane de vizualizari pe TikTok, este acela in care cuplul tata-fiica interpreteaza Bohemian Rhapsody a trupei Queen. Iata!

Zara, vedeta online fara acces la retele sociale

In ciuda notorietatii sale, micuta Zara nu are acces la retelele sociale. Toate conturile sociale sunt administrate de parinti, care o tin la distanta de mirajul mediului online. Ea nu poate urmari clipurile decat inainte de a fi postate si nu are acces deloc la comentariile care insotesc postarile

„Avem grija de asta asa cum ar face orice parinte sensibil. Nu ii permitem accesul la el (mediul online – n. red.) in timpul ei privat si, ori de cate ori se afla acolo si urmareste lucruri, este sub supravegherea mea”, confirma mama fetei, Lisa.

Pentru Zara, aceasta celebritate e putin ciudata. Deseori oamenii o recunosc pe strada si o opresc pentru a-i spune ca face o treaba minunata, insa ea nu are deloc contact cu comunitate ei online. 

„Zarei ii place foarte mult. Ea crede ca este putin ciudat, dar nu este intr-un mod negativ. Doar ca oamenii o recunosc si ea nu i-a mai intalnit pe acesti oameni pana acum. Ea crede ca este destul de amuzant", spune tatal fetei.

Ben si Lisa mai au un baiat mai mic, care si-a manifestat dorinta de a fi inclus in clipurile lor virale. Acest lucru s-a intamplat deja si pustiului ii place la nebunie.

Articole din aceeasi categorie