08.10.2019
Iti plac burgerii? Iata 5 localuri din capitala unde ii poti savura cu adevarat
Daca esti un gurmand impatimit si te afli in cautarea burgerilor perfecti, noi ti-am pregatit o surpriza - o lista cu 5 restaurante din Chisinau, unde ii poti manca.

1. Kamora Burger

Localul Kamora Burger este specializat in mare parte pe burgeri, avand si un meniu individualizat pentru vegetarieni. Esti asteptat cu mare drag sa alegi dintr-o multime de variante si gusturi.

Restaurantul asigura si livrare la destinatia dorita!

2.Pegas Burger Cafe

Aici, la Pegas Burger Cafe, vei manca burgeri deliciosi, gatiti rapid si de cea mai inalta calitate. Cafeneaua se afla la sensul giratoriu din Piata Dimitrie Cantemir, intr-o zona usor de gasit.

3.Q bar

Cafeneaua Q bar, localizata in inima orasului, iti propune burgeri cu carne proaspata si suculenta, serviti cu un vin pe potriva. Daca esti adeptul unui pranz sau al unei cine apetisante intr-o atmosfera linistita, Q bar te asteapta.

4. Torro Burgers

Localul Torro Burgers se gaseste in mai multe regiuni ale orasului. Restaurantele cu un design atragator si un meniu pe masura nu te va lasa indiferent. Daca in alta parte vei manca burgeri cu parjoala din carne de vita (tocata si prajita), la Torro ti se va oferi o bucata de carne intreaga, netocata, si astfel te vei bucura de un gust si o aroma aparte!

5. BurgerCraft

Odata ce comanzi un burger de la Craft, ramai, cu siguranta, satisfacut atat de calitatea carnii, cat si de chifla. La urma urmei, aceste ingrediente sunt esentiale pentru a afirma ca burgerul este gustos si reusit.

Tu unde ai mancat cei mai buni burgeri?

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie