21.06.2023
Iti da fiori! Anisoara Moraru a lansat cantecul „Mama” si videoclipul acestuia, bazat pe fapte reale: „El la 14 ani i-a dedicat aceasta piesa” - VIDEO

Recent a avut loc premiera unui videoclip emotionant, bazat pe fapte reale. Mai multe detalii au povestit Anisoara Moraru si Corneliu Botgros, invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

„Chiar daca e vara, reusim sa mergem si in vacanta, dar imediat cand ne intoarcem acasa intram in lucru. Asa este soarta noastra, a artistilor. Nu este secret ca muncim foarte mult pentru produse de calitate”, a spus instrumentistul Corneliu Botgros.

„Tara Mica Cantec Mare” - la cea de-a doua editie! Afla de la dirijorul, Andriano Marian, ultimele detalii despre marele eveniment - VIDEO

Anisoara Moraru a explicat de unde vine istoria acestei piese: „Este istoria compozitorului acestei piese, Sava Cebotari, care este regizor, profesor universitar, un om extraordinar, este cumnatul meu. El si surioara lui au ramas la o varsta frageda fara mama. El la 14 ani i-a dedicat aceasta piesa mamei. Initial ea a fost in stil rap, aceasta este a patra varianta”.

Corneliu Botgros a marturisit ca acest cantec l-a atins: „Cand am venit la filmari nu stiam mesajul piesei, pentru ca filmam pe bucati. Am vazut prezentarea piesei la premiera. M-am uitat in jurul meu si am vazut foarte multe persoane care lacrimau. Pe mine m-a emotionat, fiindca, eu tot duc dorul mamei pe care nu o mai am din pacate. M-a atins foarte mult”.

Nina Cretu, pe strazile de la Roma! Vezi pentru ce tinuta a optat bloggerita „Prima data vad...” - FOTO

„Dupa o mica vacanta, o sa revenim pe 12 august la Teatrul de Vara, dupa care o sa mergem cu un spectacol la Bucuresti. Vine ziua independentei si tot aasa, in toamna zilnic o sa fie evenimente, concerte, deplasari”, a spus corneliu Botgros.

Articole din aceeasi categorie