20.11.2023
Irinel Columbeanu, injosit de Mr. Pink! Ce i-a reprosat partenerul Monicai Gabor: „Mi-a zis niste lucruri...”

Monica Gabor si Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondena romaneasca. La 12 ani dupa divort, fostul om de afaceri de la Izvorani a vorbit deschis despre momentul in care a fost umilit de Mr. Pink, actualul partener al Monicai Gabor.

Irinel Columbeanu a ajuns din nou in atentia publicului larg dupa ce s-a aflat ca s-a mutat la azilul de batrani si ca nu se poate intretine cu pensia pe care o are. Fostul om de afaceri a fost invitat la mai multe podcasturi in care a vorbit atat despre relatia in care a ramas cu fosta sotie, cat si despre Irinuca, fiica lor.

Irinel Columbeanu a ajuns într-o situație dificilă, iar Dumitru Dragomir a  spus lucrurilor pe nume

La un an dupa divort, Monica Gabor s-a mutat in SUA, acolo unde l-a intalnit pe Mr. Pink, un prosper om de afaceri. Avand un copil cu Irinel Columbeanu, vedeta a fost nevoita sa faca multe vizite in Romania, la una dintre ele fiind insotita de Mr. Pink.

Informația dimineții despre Irinel Columbeanu. Ce s-a întâmplat cu celebrul  om de afaceri

Afaceristul american i-a propus acestuia sa isi lase fiica sa se mute peste Ocean pentru a putea avea el grija de ea, iar de aici si pana la un scandal de proportii nu a mai fost decat un pas, potrivit declaratiilor lui Irinel Columbeanu in podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Irinel Columbeanu dă lovitura cu a doua carte! Cititorii au acces la cele  mai intime detalii din viața fostului milionar

„Am fost in 2016 si l-am cunoscut, dupa care am mai fost si in 2017 (n.r America). In 2017 voiau ei sa o las pe Irina si m-a certat intr-o parcare Pink, spunandu-mi ca sunt inconstient, ca nu ma gandesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niste lucruri care pana la urma au facut sens pentru mine”, a spus fostul afacerist de la Izvorani potrivit sursei amintite.

Cu ce se ocupă în prezent fiica lui Irinel Columbeanu cu Monica  Gabor? Irina a dezvăluit totul | Depici.ro
Articole din aceeasi categorie