19.12.2023
Irina Shayk si Tom Brady, din nou impreuna. Un apropiat a rupt tacerea: „Si-ar putea asuma relatia oficial”

Tom Brady si Irina Shayk si-ar putea duce relatia la un alt nivel, potrivit unei surse apropiate, care a dezvaluit ca acestia si-ar dori sa-si faca relatia publica, insa niciunul dintre ei nu-si doreste sa faca primul pas.

Primele zvonuri privind o relatie intre Tom Brady, in varsta de 46 de ani si Irina Shayk, de 37 de ani, au aparut anul acesta, in iulie, cand acestia au fost surprinsi plecand de la casa sportivului din Los Angeles.

Irina Shayk si Tom Brady, din nou impreuna. Un apropiat a rupt tacerea: „Si-ar  putea asuma relatia oficial”

In ciuda faptului ca apropiatii lor vorbeau despre o conexiune uimitoare intre ei, acestia au decis sa ramana prieteni, Tom Brady dorindu-si sa se concentreze asupra carierei sale si asupra copiilor dupa separarea de Gisele Bundchen.

Acum, insa, apropiatii acestuia au dezvaluit ca cei doi s-au impacat si incearca sa-si gaseasca pacea, sa vada cum pot face ca relatia lor sa functioneze.

Irina Shayk shows off her toned legs in biker shorts as she hits the gym  with pal Riccardo Tisci hours after night out with Tom Brady in Miami |  Daily Mail Online

„Tom si Irina ies din nou impreuna, dar nu este o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Sunt atrasi unul de celalalt, le place sa petreaca timp impreuna, dar ies doar cand au timp”, a declarat sursa respectiva, potrivit Daily Mail.

Conform sursei citate, asumarea relatiei in mod public este inevitabila, insa nici Irina si nici Tom nu vrea sa faca primul pas.

Irina Shayk shows off her toned legs in biker shorts as she hits the gym  with pal Riccardo Tisci hours after night out with Tom Brady in Miami |  Daily Mail Online

„Stiu foarte bine ce este intre ei, dar inca duc o lupta pe tema asta, nu intr-un sens negativ, ci pur si simplu nu-si doresc sa se raneasca unul pe celalalt, fapt pentru care incearca sa-si gaseasca linistea”, a mai declarat sursa respectiva.

Gisele Bundchen si Tom Brady
Articole din aceeasi categorie