25.11.2022
Jessie J, dezvaluiri despre avortul spontan suferit: „Durerea este o calatorie atat de ciudata si personala” - FOTO

Jessie J a vorbit despre pierderea bebelusului ei, la un an dupa ce a suferit un avort spontan.

Jessie J este indurerata de pierderea copilului ei, la un an dupa ce a suferit un avort spontan. Artista in varsta de 34 de ani a postat pe Instagram un mesaj referitor la aceasta perioada, recunoscand in fata celor 12 milioane de urmaritori ai sai ca „inca doare”.

Jessie J, despre pierderea bebelusului ei

Artista a publicat un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram, in care a vorbit despre cea mai dificila perioada din viata ei. In urma cu un an, vedeta a suferit un avort spontan, iar acum, Jessie J le-a povestit internautilor ca se gandeste la durerea prin care trec femeile care au suferit o astfel de tragedie.

„Acum un an, mi s-a spus ca bebelusul meu nu mai are batai de inima. Cu toate acestea, pot spune povestea acum fara sa plang, am descoperit si inca descopar toate aspectele pozitive pe care mi le-a oferit aceasta experienta. Inca doare si toata ziua m-am gandit la toate femeile, barbatii si familiile care au trecut prin asta de nenumarate ori si la cat de incredibil de puternici sunt. Durerea e o calatorie atat de ciudata si personala. Timpul ajuta, dar nu dispare niciodata cu adevarat. Trimit iubire si putere inimii oricui a trecut sau trece prin asta acum. Si micutului meu ingeras. Te simt peste tot. Mai ales astazi.”, a scris ea in postare.

Horoscop 26 noiembrie 2022. Zodiile care incep sa simta fluturi in stomac. Iubirea le bate la usa

In luna iulie a anului trecut, Jessie J a dezvaluit ca incearca din nou sa conceapa un copil.

„M-am ingrasat si nu am mai fost la sala de mult timp, dar, sincer, ma simt minunat. Nu mai am 17 ani si vreau sa fac un copil si incerc sa fac asta, iar corpul meu isi schimba forma.”, a spus artista.

The Sun relateaza ca vedeta s-a destainuit multimii despre planurile sale de viitor, recunoscand fanilor sai ca in sfarsit se simte in largul ei in ceea ce priveste viata, dupa ani de zile in care a fost „pierduta la Hollywood.”

Imagini inedite cu Castelul Windsor, decorat pentru primul sezon de Sarbatori din timpul domniei Regelui Charles al III-lea - FOTO

Articole din aceeasi categorie