14.05.2023
Irina Rimes, dezvaluiri emotionante despre cel mai mare vis al ei: „Nu mai este vorba doar de mine”

Irina Rimes a dezvaluit care este cel mai mare vis al sau si la ce trucuri apeleaza in materie de frumusete.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, a carei muzica este difuzata in mod regulat la toate posturile de radio. Dincolo de talentul sau incontestabil, artista este apreciata si pentru carisma sa, fiind foarte indragita de publicul sau.

Irina Rimes, despre trucurile sale de frumusete

Artista a povestit pentru unica.ro despre felul in care succesul i-a influentat viata, despre cel mai mare vis al ei si cum isi gestioneaza imaginea publica. In ceea ce priveste look-ul sau, cantareata este recunoscuta pentru machiajul natural pe care il adopta. Astfel, Irina Rimes a povestit ca apeleaza la un truc pe care l-a invatat in urma cu ceva timp de pe internet, fiind vorba despre un sfat oferit chiar de Coco Chanel.

„No make-up make-up. Incerc sa imi fac machiajul cat mai simplu si aplic o regula pe care am citit-o, la un moment dat, pe internet, o chestie pe care a spus-o Coco Chanel: atunci cand iesi din casa, scoate-ti un accesoriu. Pe care eu o aplic la make-up. Dupa ce ma machiez, ori scot o chestie, ori pur si simplu nu o fac ca sa nu trebuiasca sa o scot. Si in rest cred ca somnul este cel mai bun medicament si cea mai buna cosmetica.”, a declarat Irina Rimes.

Michael J Fox, marturii dureroase dupa 32 de ani de lupta cu boala Parkinson

Care este cel mai mare vis al artistei

Irina Rimes, la fel ca orice alta persoana, are un vis maret: acela de a castiga bani nu doar pentru ea, ci si pentru intreaga ei echipa care o sustine in toate proiectele. Desi este constienta ca banii nu ii aduc automat si fericirea, aceasta a declarat ca ii asigura libertatea. Astfel, artista spera la castiguri cat mai mari pentru a-si sustine echipa.

„Stiu ca o sa sune mercantil, dar sa fac multi bani. Pentru ca in ziua de astazi banii inseamna libertate, nu neaparat fericire. Iar pentru mine libertatea inseamna fericire. Si stiu ca, daca as face foarte multi bani, as putea sa ii bucur si pe oamenii care lucreaza cu mine pentru ca toti au nevoie de bani. Stiu ca ar exista multe alte probleme de care nu stiu acum, dar ar disparea aceasta presiune de a negocia fee-urile pentru clipuri, pentru proiect, pentru investitiile care se fac in proiectul meu. Cred ca ar merge mult mai usor toate. Creatia este arta pentru arta si creatia pentru creatie, dar, la final de zi, trebuie sa traiesti. Iar in proiectul meu nu mai este vorba doar de mine, ci despre toti oameni care lucreaza si trebuie sa traiasca si ei si vreau sa traiasca bine”, a explicat artista.

Intrebata si care este cel mai mare regret al sau, Irina Rimes a precizat ca, din fericire, nu are niciunul: „Nu am niciun regret. E o filosofie de viata”, a precizat cantareata.

Suedia este marea castigatoare a concursului Eurovision 2023! Vezi pe ce loc s-a pozitionat Republica Moldova - VIDEO

Articole din aceeasi categorie