18.10.2023
Irina Rimes, detalii inedite despre nunta cu iubitul ei, David Goldcher: „M-am gandit la trei, dar cred ca e prea mult”

Irina Rimes a oferit detalii inedite despre nunta cu iubitul ei, David Goldcher.

La varsta de 32 de ani, Irina Rimes si partenerul sau francez, David Goldcher, in varsta de 31 de ani, se pregatesc cu entuziasm pentru a-si uni destinele prin casatorie, dupa aproape trei ani de relatie. Cu ocazia unei aparitii intr-o emisiune radio, artista a dezvaluit pentru prima data publicului planurile legate de nunta.

Cu toate ca a mai fost casatorita in trecut, Irina Rimes isi imagineaza o ceremonie fastuoasa si intentioneaza sa organizeze nu mai putin de trei petreceri diferite pentru a marca acest moment special din viata sa. Cantareata a oferit mai multe detalii despre planurile de viitor pe care le are cu partenerul sau de viata, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste.

Irina Rimes, declaratii despre nunta cu David Goldcher

Prin urmare, artista ar organiza trei nunti alaturi de David Goldcher. O petrecere ar fi in Franta, tara de origine a partenerului ei, dar si locul in care Smiley i-ar fi spus ca va veni sa ii sarbatoreasca. Totodata, cantareata se gandeste si la rudele sale, motiv pentru care ar organiza o nunta si la casa parintilor ei. De asemenea, nici colegii de munca nu au fost neglijati, iar o a treia petrecere ar fi la Bucuresti.

Cameron Diaz, impreuna cu mama ei, in Santa Barbara. Billie Early, care nu-si arata deloc varsta, a fost incantata sa petreaca timp cu fiica si nepoata sa - FOTO

„M-am gandit la trei, dar cred ca e prea mult. Trei in sensul in care as face una in vestul Frantei. Smiley mi-a spus ca vine la nunta mea numai daca il chem in Franta, la un chateau (trad. castel). Si atunci, am zis ca fac o nunta pentru Smiley. As mai face o nunta acasa, in curte la parintii mei, cu toate rudele mele. As face o nunta moldoveneasca, cu mese intinse dintr-un capat pana-n altul, cu beculete si cu lautari care sa vina sa-ti cante pe la mese. As face o nunta si aici pentru toti prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez.”, a marturisit cantareata, la Matinalii DigiFM.

Ce spune artista despre relatia cu iubitul ei

Irina Rimes si David Goldcher formeaza un cuplu de doi ani si se inteleg foarte bine. Desi nu s-au stabilit impreuna intr-un loc anume si fac des naveta intre Bucuresti si Sudul Frantei, cei doi reusesc sa treaca impreuna peste dificultati si sunt deschisi catre a afla mai multe unul despre celalalt.

Artista a povestit in cadrul podcast-ului „Fain si simplu” cum a depasit relatiile toxice din viata ei, invatand din ele. In prezent, conform propriilor declaratii, cantareata are o frumoasa relatie cu David Goldcher, un muzician francez, alaturi de care este de doi ani. Se inteleg de minune si au descoperit impreuna fericirea in cuplu.

Au dat totul din casa! Ilie si Tatiana Maxian au povestit despre cea mai mare provocare din viata lor de cuplu: „Nu puteam sa ma deprind ca eu trebuie sa stau cu copiii, iar el...” - VIDEO

„Am fost in relatii toxice, asa a fost sa fie, voiam sa fiu salvatorul cuiva. Acum am timp sa invat o limba noua, franceza, sa fiu prezenta in viata mea si a prietenilor mei, sa ma ocup de cariera. Eram obisnuita cu foarte bine, foarte rau, acum este bine, nu foarte bine, chiar daca pare plictisitor. Nu mai vreau s-o dau in extreme!”, a marturisit Irina Rimes.

Articole din aceeasi categorie