03.09.2024
Irina Rimes - despre noul sezon Vocea României, dar și planurile de căsătorie

Chiar acum se filmează sezonul cu numar 12 din Vocea Romaniei, iar Irina Rimes a venit La Măruță să povestească despre tot ce se pregătește. 

​Artista a iesit pe locul 2 in ultimele doua sezoane, iar despre ce urmează a povestit chiar cu unul dintre colegii și oamenii dragi de pe platou, cu Pavel Bartoș:

„Eu nu am luat niciodată locul unu, dar a fost mereu locul doi cinstit. La școală eram mereu pe locul doi, dar uite unde m-a adus locul doi, pe scaun în juriul de la Vocea României”.

Cinci greșeli de machiaj care te îmbătrânesc - FOTO

In acest sezon, la Vocea României, noutatea e reprezentată de butoanele de superblock pentru antrenori. Pe 13 septembrie începe un nou sezon.

Irina Rimes - despre planurile de căsătorie

Pe 28 septembrie, Irina are concertul „Descântatele”, la Arenele Romane. Mai mult, pe 22 august, artista a avut parte de aniversarea ei specială, a împlinit 33 de ani:

„O să mă mărit când o să fie. Am făcut o dată o piesă în limba franceză, el s-a pus în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Eu nu vreau bijuterii, nu vreau inel, nu port, vreau o călătorie. Nu știu câți copii vreau, știu sigur că vreau să înfiez”.

Cum să nu mai țipi la copii? Știe răspunsul Urania Cremene, specialist în parenting - VIDEO

SURSĂ FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie