15.10.2020
Irina Rimes, decolteu indraznet pe Instagram! Ce reactie au avut fanii

Irina Rimes este tot mai indrazneata cand vine vorba de alegerile vestimentare. In ultima fotografie postata pe contul de Instagram, artista isi etaleaza decolteul sexy. Fanii au asaltat-o imediat cu inimioare si comentarii, majoritatea laudative.

Imaginea postata de artista de peste Prut este facuta la filmarile videoclipului „Your Love”. Irina Rimes poarta o pereche de pantaloni mulati cu talie inalta si un top scurt, decupat chiar in zona sanilor. 

Cantareata are peste 630.000 de fani pe Instagram si culege laude dupa fiecare postare. „Din ce in ce mai indrazneata!”, i-a scris unul dintre fani, in timp ce altul a numit-o chiarRegina Frumusetii”

Irina Rimes a lansat saptamana trecuta videoclipul piesei “Your Love”, in care canta alaturi de Cris Cab. Videoclipul a depasit 1 milion de vizualizari si este in trending. 

Asculta aici ultima melodie a Irinei Rimes!

„Colaborarea cu Cris Cab a fost una visata inca de cand eram pe bancile facultatii si ascultam pe repeat piesa Liar Liar. Sunt foarte curioasa de reactia publicului meu la aceasta schimbare de imagine, dar si de ce va genera piesa in general. Sper sa fie o surpriza frumoasa pentru toti cei care ma cunosc si o descoperire pentru toti cei care nu ma cunosc. Multumesc echipei si tuturor celor care au fost implicati in acest proiect. Dar mai ales lui Cris, care are mare incredere in piesa si si-a insusit-o asa cum mi-am insusit si eu aceasta noua provocare”, a declarat Irina Rimes.

Citeste si :  Emotii intense pentru Iuliana Beregoi! „Nu stiam ce sa fac... Am inceput sa tremur si imi venea sa plang.” 

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie