25.07.2023
Ionel Istrati se poate lauda cu cei mai fideli fani! Ce colaje cu fotografii a primit interpretul - FOTO

Ionel Istrati a publicat pe contul sau de Instagram cateva fotografii primite de la fanii lui din ani diferiti. 

Ionel Istrati este unul dintre cei mai apreciati artisti din tara noastra. Interpretul a facut publice cateva fotografii pe social media pe care le-a primit in privat de la urmaritorii sai.

Hi Barbie! Top 4 vedete de la noi care „au pus” roz pe ele si au reprodus cunoscutul trend de pe TikTok - VIDEO

Una dintre urmaritoare i-a trimis in privat interpretului o fotografie din 2013 si o alta fotografie din 2023, diferenta fiind de 10 ani. Fanii interpretului continua sa mearga la concertele acestuia.

Exclusiv! Diana si Marco Ballerini s-au sarutat in vazul tuturor, desi au divortat! Vezi momentul - VIDEO

O alta fana a decis sa ii transmita si ea amintirile. Astfel cei doi si-au facut fotografii impreuna in anul 2017 si acum in 2023.

Interpretul a publicat si un filmulet din timpul unui concert cu fanii lui, iar in descriere a lasat si un mesaj: „Ieri am avut o aparitie frumoasa in orasul Orhei! Atata dragoste am primit! Va iubesc”.

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

„Barbie” - cel mai bun film regizat de o femeie! Afla povestea Gretei Gerwig - actrita, scriitoare si regizoare americana

Articole din aceeasi categorie