05.04.2023
Ion Razza revine in forta cu o noua piesa! Vezi cum suna aceasta, dar si ce planuri are interpretul pentru viitorul apropiat: „Este o piesa de care sunt mandru, o piesa tinereasca” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpretul Ion Razza a venit cu o premiera muzicala.

„Am venit cu noutati ca sa prezint aceasta piesa si va multumesc pentru invitatie.”, a mentionat interpretul.

Intrebat ce mai face si cum se simte, Ion a raspuns: „Sunt bine doar ca, cu atatea ploi m-a ajuns o mica raceala, dar dupa ploaie vine soarele, asta este o regula.”

Nicolae Botgros - imagini rare alaturi de fiica sa! Vezi cum a felicitat-o maestrul pe Nicoleta care a implinit 5 ani - FOTO

Textul piesei pe care a lasat-o Ion a fost scris de Lina Catalina, iar muzica a fost compusa de Andrei Vulpe. „Din cand in cand mai scot cate o piesa noua, lucru vazut si astazi. Este o piesa de care sunt mandru, o piesa tinereasca. Versurile sunt scrise de Lina Catalina, o prietena de-a mea. Orchestratia am facut-o cu Andrei Vulpe, un tanar muzician foarte talentat. Trei puteri s-au unit si am facut un lucru frumos.”, a spus artistul.

Ion Razza a recunoscut ca vrea sa-si continue proiectul sau solo. „Paralel cu aceasta sunt axat pe ideea de a prelungi proiectul meu solo. Anul trecut, exact o zi dupa ce s-a inceput aceasta nenorocire de razboi era planificat de o luna si ceva un concert solo acustic pe care totusi l-am sustinut cu brio. Era la un fel de ghici daca va fi sau nu. Acum vreau sa mai iau niste instrumentisti si sa reinnoiesc programul si sa merg prin tara cu acest concert.”, a povestit acesta.

„Eu mi-am vazut fata mea noua”! Mihaela Cavcaliuc si-a facut prima operatie estetica. Vezi imaginea care i-a uimit pe internauti - FOTO

Pe langa concertele pe care le va organiza in tara, interpretul urmeaza se plece si peste hotare cu programul sau. „Este preconizat acum in iunie sa mergem la Berlin cu festivalul lui Valentin Boghean „Dorul calator” unde sunt invitat si eu. Mai ducem tratative cu Italia si Marea Britanie.”

La intrebarea „Ce planuri aveti de Pasti?”, Razza a raspuns: „Sunt aici pe loc. De Blajini o sa merg la tara, la parinti.”

Articole din aceeasi categorie