07.03.2024
Ion Paladi, plin de recunostinta fata de sotia lui: „Este foarte greu sa fii sotia unui artist...” - VIDEO

La emisiunea O Seara Perfecta au fost invitati interpretii de muzica populara Ion Paladi si Viorica Macovei. Artistii au povestit ce femei le-au marcat viata si cat de important este sa ai un partener de viata de incredere.

Ion Paladi si-a exprimat recunostinta pentru sotia sa. Povestea lor de iubire s-a inceput pe bancile colegiului de Muzica „Stefan Neaga”. Artistul a povestit cat de mult isi apreciaza sotia:„Am doua femei care mi-au marcat viata. In primul rand este mama care mi-a dat viata si desigur sotia mea minunata, care mi-a daruit un baietel pe nume Lucian, de care sunt tare mandru. Acestea doua femei sunt de fiecare data langa mine si ma sustin in toate. Mai ales Veronica, cata rabdare are, sunt mereu plecat de acasa, este foarte greu sa fii sotia unui artist. Aproape jumatate de an nu am fost acasa si e greu pentru familie”.

Fotografii rupte din poveste! Craciunul magic din familia lui Ion Paladi

„Avem parteneri intelepti si acest lucru ne face mai bogati. Orice succes nu ai avea in viata, dar daca ajungi acasa si nu ai cu cine sa imparti bucuria, inseamna ca esti sarac”,a povestit Viorica.

Isi intrec mamele in popularitate! Fiicele vedetelor din Moldova stralucesc pe retelele de socializare - FOTO 

Viorica Macovei – Artistic Manager

„E foarte important sa ai o sotie intelegatoare, altfel poti sa innebunesti si trebuie sa alegi, cariera sau familie”,a spus artistul.

Intrebata de prezentatoarea emisiunii Anisoara Loghin, care sunt femeile exemplu pentru Viorica Macovei. Interpreta a raspuns:„Maica Domnului, mama mea si din lumea artistica, interpreta de muzica populara Sofia Vicoveanca”.

Tany Vander este milionara! Cati bani are in conturi - FOTO

Ion Paladi – pregatit sa devina din nou tatic. „Cel mai mare cadou pentru  noi...”
Cat de talentat este fiul lui Ion Paladi! La 9 ani, a lansat o piesa  impreuna cu Nicolae Botgros si Orchestra Lautarii | PRO TV
Corneliu Botgros si Ion Paladi - nasii bogatasii! Artistii, alaturi de  sotiile lor au cununat-o pe interpreta Cristina Spatar. Vezi ce tinute  spectaculoase au purtat cele doua cupluri - FOTO
Articole din aceeasi categorie