03.06.2023
Motivul pentru care Printesa Rajwa a Iordaniei a avut pantofi fara toc la nunta. Ce tinute spectaculoase a purtat | FOTO

Petrecerea de nunta in gradina palatului regal si, separat, un banchet pentru inaltii oaspeti. Asa s-a incheiat ziua in care si-au unit destinele printul mostenitor al regatului Iordaniei si mireasa lui, o arhitecta saudita devenita acum printesa.  

Le-au fost alaturi si i-au felicitat oaspeti de seama - capete incoronate si demnitari din intreaga lume.

La scurt timp dupa casatoria traditionala islamica de la Palatul Zahran, Curtea Regala Hashemita a anuntat, oficial, ca mireasa Rajwa a fost numita printesa.

Asa mama, asa fiica! Xenia Deli si micuta Anastasia si-au facut tunsori identice - VIDEO

Nascuta la Riad intr-o familie bogata si influenta apropiata de familia regala saudita, ea a studiat in Statele Unite, la fel ca proaspatul sau sot.

Iordania imparte o granita lunga cu Arabia Saudita. Cele doua monarhii joaca impreuna un rol important in islam: regatul saudit gazduieste pelerinajul de la Mecca in fiecare an, in timp ce Iordania este gardianul locurilor sfinte musulmane din Ierusalim.

La nunta religioasa Rajwa a avut o rochie cu maneci lungi si decolteu asimetric, desenata de designerul de origine libaneza Elie Saab.

Pantofii fara toc nu i-au adus doar confort, ci i-au permis sa elimine un plus de „ascendenta" nedorita, pentru ca mireasa este mai inalta decat sotul ei, fiul cel mare al regelui Abdullah.

La petrecerea desfasurata in aer liber, in gradina Palatului Zahran, au participat cateva sute de invitati, iar evenimentul a fost marcat de o multime de momente care au scos in evidenta frumusetea traditiilor iordaniene.

Reese Witherspoon a devenit cea mai bogata actrita din lume. Ce avere are

Pe seara mireasa si-a schimbat tinuta cu ocazia banchetului dat in cinstea oaspetilor de seama. Sotia printului mostenitor al Iordaniei a ales de aceasta data o rochie alba Dolce Gabanna cu trena ampla si decoratiuni asemeni unor ramuri impletite, cu decolteu in forma de inima si maneci scurte. Printesa a pastrat tiara delicata cu diamante si cerceii asortati, dar si-a strans parul in coc.

Mama mirelui, regina Rania, printesa de Walles sau regina Maxima a Olandei au adus stalucire evenimentului de la Palatul Al Husseiniya.

Peste 1.700 de invitati au fost primiti in Palat pentru a sarbatori cuplul la receptia de dupa nunta.

Articole din aceeasi categorie