28.05.2020
INTERVIU cu Daria Calugaru: „Le voi demonstra colegilor ca, de fapt, Mos Craciun exista!”

In sezonul 10 „Romanii au talent”, Daria Calugaru si numarul sau pe hoverboard i-au lasat cu gura cascata pe Smiley si Pavel Bartos, care i-au acordat Golden Buzz-ul.

Citeste si : INTERVIU cu Erno Varga, spalatorul de vase care l-a impresionat pe Andi Moisescu: „Votati pe cine simtiti ca merita”

Acum, Daria asteapta cu sufletul la gura MAREA FINALA de vineri, de la PRO TV, in cadrul careia va concura pentru marele premiu de 120.000 de euro. 

Ce a insemnat pentru tine sa obtii un Golden Buzz? Ce ai simtit in acele clipe? 

Pentru mine, sa obtin un Golden Buzz a insemnat o mare realizare, deoarece chiar si joaca poate deveni „expresia creativitatii unor copii liberi”, dupa cum a spus Andi Moisescu. Singur, autodidact, inspirat de muzica, cu daruire si cu sustinere din partea parintilor, poti realiza momente unice.

Am simtit ca cineva de sus are grija de mine, nu ma refer doar la Dumnezeu. Cred ca EL impreuna cu bunicii, Bubu de la Deva si Bubu de la Resita, mi-a fost alaturi. In acele clipe am simtit ca raman fara aer, picioarele au inceput sa-mi tremure, nu imi gaseam cuvintele si am inceput sa plang de fericire. Atunci am simtit ca pot zbura chiar si fara aripi. M-am simtit in al 9-lea cer.

Care au fost cele mai memorabile reactii ale prietenilor si rudelor?

Colegii mei din gimnaziu m-au asteptat in fata clasei si m-au felicitat, iar celor din clasa mea le-am facut o surpriza... am dat o petrecere (cu tort si suc) si s-au bucurat foarte tare, iar cei apropiati au plans odata cu mine si au simtit aceleasi emotii pe care le-am simtit eu. Fratiorul meu, David, se uita la mine in timpul momentului si spunea: „Daia cu lobodu.” (Daria cu hoverboard-ul).

Cine te-a impresionat cel mai mult dintre jurati si de ce?

Toti m-au impresionat. Aprecierile juratilor si cuvintele lor frumoase la adresa mea mi-au dat incredere ca va trebui sa continui ceea ce fac si sa fiu o sursa de inspiratie pentru generatia asta minunata din care fac parte.  

In mod deosebit, pe Andi Moisescu l-am simtit mai aproape, deoarece este persoana care stie cel mai bine sa te faca sa te simti un copil model, in plus este pasionat de tot ceea ce inseamna gadget-uri si matematica.

Cum s-a schimbat viata ta de cand ai aparut la Romanii au talent?

Eu sunt tot aceeasi Daria dinaintea aparitiei si care nu se va schimba dupa emisiunea Romanii au talent. 

Am primit multe aprecieri de la oameni pe care nu ii cunosteam, carora le multumesc. 

Am primit multe mesaje in care sunt rugata sa explic scheme pe hoverboard, iar in consecinta ma gandesc sa-mi creez un canal de YouTube, unde vor aparea tutoriale cu diferite scheme. 

Cum ti s-a schimbat stilul de viata in aceasta perioada? 

Aceasta perioada a fost mai aparte, poate chiar mai dificila din cauza faptului ca modul de predare s-a schimbat in on-line, iar noi, elevii, nu am fost pregatiti pentru asta.

Datorita unor oameni care cred in mine, d-na diriginta si d-na directoare mi-au dat permisiunea de a ma antrena, zilnic, intre orele 17-20, in sala de sport de la Colegiul National Pedagogic „Regina Maria” Deva.

In prima parte a zilei imi ocup timpul cu scoala on-line, dupa care mergem cu toata familia la cultura de lavanda. Acolo, impreuna cu bunica mea ma ocup de o mica gradina de legume, sper ca la toamna vom strange roadele muncii noastre.

Stropesc pomii care anul acesta vor face primele fructe, mai plivesc tufele de lavanda, tai iarba, fac intrecere cu fratiorul meu de pe deal, ma joc cu pisica, cainii, fac focul la cuptor, prind fluturi si apoi le dau drumul. De cateva ori m-am urcat si pe cabana si, de pe acoperis, mi-am sunat colegii. Acolo nu am timp sa ma plictisesc, doar sa obosesc.      

Ce ai face cu banii, in cazul in care ai castiga premiul cel mare?

Sincer? Voi merge, la iarna, in Laponia, si le voi demonstra colegilor ca, de fapt, Mos Craciun exista. El este ca si Dumnezeu. Daca tu crezi in el, exista!

Apoi voi merge la Disneyland tot cu familia, bineinteles.

O mare parte din bani vor merge spre proiectul meu de suflet, Scoala de dans pe hoverboard, dar si in educatie.


Citeste continuarea aici.

Citeste si : INTERVIU cu Radu Palanita de la „Romanii au talent”: „Intotdeauna am ajutat oamenii, neconditionat”

Articole din aceeasi categorie