15.05.2022
Interpretul Filip Kirkorov a mers la Eurovision si a sustinut Moldova! Artistul s-a filmat in timp ce fredona versurile melodiei „Trenuletul” - VIDEO

Interpretul Filip Kirkorov, in varsta de 55 de ani, a mers la concursul european de cantece datorita unei invitatii speciale. Cantaretul a recunoscut ca va participa la Eurovision ca invitat independent.

Anul acesta Rusia a fost exclusa din marele concurs Eurovision. Cu toate acestea, interpretul a zburat totusi in orasul italian Torino pentru a-si sustine participantii favoriti.

Moldoveanca Martina Meola, moment uluitor pe scena talentelor: a cantat la pian legata la ochi si a ridicat toata sala in picioare: “Cred ca acesta e un numar demn sa castige Romanii au talent” - FOTO/VIDEO

Printre preferatii sai se numara si Republica Moldova. Artistul s-a filmat in timp ce fredona melodia fratilor Advahov si a trupei Zdob si Zdub cu entuziasm.

 

Acesta a strigat in vocea tare: „Moldova the best” , astfel aratandu-si sprijinul si sustinerea pentru tara noastra. 

Anterior, in anul 2021, interpretul rus a colaborat cu Natalia Gordienko pentru reprezentarea Moldovei la Eurovision. Aceasta a evoluat cu melodia Sugar, muzica careia a compus-o Filip Kirkorov.

Sursa VIDEO: Instagram/TikTOK

Articole din aceeasi categorie