04.12.2019
Interpreta Lolita - in tandreturi cu un cantaret rus. „...cat de usor e alaturi de tine, impreuna putem face totul”
Lolita isi fascineaza adesea urmaritorii cu postari „picante”. De aceasta data, s-a fotografiat cu un coleg de scena, lasand in dreptul imaginii si un mesaj intrigant.

Artista este o femeie plina de energie si vesnic in actiune. Ea s-a pozat alaturi de Nikolai Baskov si a publicat fotografia pe contul ei de Instagram. Cei doi si-au facut un selfie in care mimeaza ca se saruta. Pentru a crea un moment de suspans pentru cei care-i urmaresc activitatea artistica, Lolita a si evidentiat acest fapt printr-un mesaj siropos: „Colia, cat de usor e alaturi de tine, impreuna putem face totul”, a scris aceasta.

Nici pe departe nu este vorba de o idila dintre cei doi, dat fiind faptul ca sunt buni prieteni. Momentul a fost imortalizat chiar de ei, aflandu-se in pauza concertului organizat de canalul de muzica „MusicBox Gold”.

Fanii au apreciat poza cu peste 99 de mii de like-uri si au scris mai multe cuvinte de lauda la adresa lor: „Ce pereche frumoasa ati fi fost impreuna”, „Ce faina esti, Lol”, „Lolita, voi cu Colia ati fost aseara cei mai buni!”, au comentat fanii. Pe langa mesajele de admiratie, au fost si unele mai putin agreabile, insotite de critici: „Lolita aici parca e femeia din familia Adams”, „Se vede ca Baskov nu a fost demult la cosmetolog, caci i-au cazut genele”, „Ce fiorosi sunteti”, „Aici semeni cu Buzova” , au adaugat unii internauti.

Lolita Markovna Milyavskaya cunoscuta mai mult ca Lolita, este o cantareata, actrita, prezentatoare TV si regizoare ruso-ucraineana.

Surse foto: Google.com; Instagram.com


Articole din aceeasi categorie