24.03.2020
Interpreta Delia si sotul ei sunt alaturi de conationalii lor. „Vom continua sa ajutam”

Sirul persoanelor publice care vin cu un suport financiar pentru spitalele din Romania se mareste.

Astfel, Delia Matache si sotul sau, Razvan Munteanu, au oferit zeci de mii de euro mai multor spitale din Romania, alaturandu-se celorlalte personalitati care au sarit in ajutorul pacientilor infectati de COVID-19. Andra a donat 20.000 de euro, familia Borcea a ajutat cu 100.000 de euro, iar Gigi Becali a venit cu un suport financiar in valoare de peste 100.000 de euro.
Citeste si : Gigi Becali - primul om de afaceri roman, care sare in ajutorul comunitatii. Acesta a comandat unei fabrici productia de masti si halate medicale
Prin urmare, Delia impreuna cu sotul ei au decis sa doneze zeci de mii de euro tuturor spitalelor care au nevoie de ajutor. Artista nu a specificat despre ce suma este vorba, sustinand intr-un InstaStory de pe Instagram ca ofera toata sustinerea lor financiara si o va face si in continuare atat timp cat va fi nevoie.

Eu si Razvan am facut donatii in mai multe randuri prin firmele in care suntem actionari. Donatii de ordinul zecilor de mii de euro si cu siguranta, vom continua sa ajutam pentru ca lucrurile par sa fie abia la inceput, din pacate.”, a spus Delia pe InstaStory.
Reamintim ca si alte celebritati internationale sunt alaturi de oamenii statului in care locuiesc. Asadar,
Giorgio Armani a fost primul care a oferit peste 1 milion de euro, urmat de Donatella Versace, cea care a venit cu un suport financiar de 200.000 de euro. 
Citeste si : Familia Versace este alaturi de oamenii din Italia. Donatella si fiica sa au donat 200.000 de euro unui spital din Milano
Surse foto: cancan.ro; libertatea.ro
Articole din aceeasi categorie