02.08.2022
Un barbat care a castigat aproape cinci milioane de lire sterline si-a parasit sotia: „Am inceput o relatie cu altcineva!”

Un cuplu din Scotia, care a devenit cunoscut dupa ce a castigat aproape cinci milioane de lire sterline la loterie, a decis sa se desparta dupa mai bine de 20 de ani de casnicie. Potrivit Mirror, barbatul s-a indragostit de o alta femeie si a decis sa-si paraseasca familia.

Barry Chuwen, in varsta de 52 de ani, a castigat aproape cinci milioane de lire sterline in 1997, bani pe care i-a investit in diferite proprietati din Glasgow, inclusiv intr-o locuinta pentru familia lui.

Totodata, barbatul si sotia lui, Jenny, in varsta de 54 de ani, au infiintat si o fundatie de caritate - The Teddy Beard Foundation, prin intermediul careia veneau in sprijinul copiilor cu nevoi speciale.

Din pacate, insa, in ultima perioada cei doi soti s-au confruntat cu mai multe controale, iar stresul cauzat de acestea s-a reflectat in relatia de cuplu dintre Barry si Jenny, dupa cum a declarat acesta in cadrul unui interviu pentru Daily Record.

Horoscop 2 august 2022. O zi agitata pentru multe zodii: neatentia sau nervozitatea pot crea probleme la job sau in relatia de cuplu

Astfel, barbatul, care este si tatal a trei copii, a recunoscut ca mariajul cu sotia lui a ajuns la final dupa ce a cunoscut o alta femeie la munca.

„Facem tot ce putem pentru a lucra impreuna la Office of the Scottish Charity Regulator. Problemele pe care le-am intampinat ne-au stresat foarte tare si, pe langa presiunile legate de afaceri, am avut si probleme de sanatate. Totodata, in aceasta perioada dificila pentru noi, am inceput o relatie cu cineva cunoscut la serviciu. Le cer scuze copiilor si lui Jenny si sper sa fiu un tata bun pentru ei.”, a declarat barbatul, potrivit The Sun.

Barry si Jenny sunt parintii a trei copii - unul de 21 de ani, altul de 17 ani si un altul de 15 ani.

Barry Chuwen si partenera lui, Jenny, au castigat aproape cinci milioane de lire sterline la loterie. Se intampla in 1997, cei doi numarandu-se printre cei mai mari castigatori ai Loteriei Nationale din toate timpurile. Barry a folosit banii castigati pentru a incepe o cariera noua ca investitor si agent imobiliar. Criza financiara din 2008 a dus, insa, la prabusirea imperiului de 30 de milioane de lire sterline al acestuia. De asemenea, acesta a mai incasat o lovitura in 2013, dupa ce portofoliulul sau a fost distrus dupa ce Banca Scotiei, care asigurase majoritatea activelor, a decis sa se retraga din cauza datoriilor acumulate.

Jennifer Lopez, spectacol total in Capri. Ben Affleck continua sa fie un tata model in SUA

Totodata, fundatia caritabila a cuplului - The Teddy Bear Trust - a cheltuit aproape 500.000 de lire sterline pentru a duce copiii cu nevoi speciale la Disney. De asemenea, a platit lectii de calarie, sesiuni de masaj si a construit gradini senzoriale. OSCR (The Scottish Charity Regulator),  insa, investigheaza acum platile facute de organizatie catre o companie detinuta de catre unul dintre administratori.

Articole din aceeasi categorie