08.09.2023
Insarcinata in ultimul trimestru, Kourtney Kardashian a fost operata de urgenta: „Acel sentiment de frica”

Kourtney Kardashian si-a gasit fericirea in bratele lui Travis Barker, dupa o relatie complicata alaturi de tatal celor trei copii ai sai. Recent, cea mai mare dintre surorile Kardashian si-a aniversat cea de-a 44-a zi de nastere, urmand ca, in doar cateva saptamani, sa aduca pe lume cel de-al patrulea copil.

Zilele trecute, Kourtney Kardashian a ajuns, de urgenta, la spital, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale, in urma unor complicatii aparute in timpul sarcinii. Aceasta se afla in ultimul trimestru de sarcina, la 44 de ani.

Kourtney Kardashian Just Showed Her Baby Bump In New Garden Selfie

In momentul in care a ajuns la spital, sotul ei, Travis, se afla intr-un turneu european. Artistul s-a intors imediat in California si a mers direct la spital. Trupa lui Travis isi anuntase fanii ca va amana unele concerte, din cauza unei „probleme de familie urgente”, care nu ii permite acestuia sa stea plecat de acasa.

Horoscop 8 septembrie 2023. Zodia care intra mereu in conflicte
„Voi fi mereu recunoscatoare medicilor mei incredibili, pentru ca i-au salvat viata bebelusului nostru. Ii sunt vesnic recunoscator sotului meu, care a venit langa mine, din turneu, pentru a-mi fi alaturi, in spital si pentru a avea grija de mine dupa aceea. Si mamei mele, iti multumesc ca m-ai tinut de mana cat am trecut prin asta!Fiind o persoana care a avut trei sarcini cu adevarat usoare, in trecut, nu eram pregatita pentru teama de a ma grabi la o interventie chirurgicala fetala urgenta. Nu cred ca cineva care nu a trecut printr-o situatie similara poate incepe sa inteleaga acel sentiment de frica.

Am o intelegere a lucrurilor complet noua si un respect pentru mamele care au fost nevoite sa lupte pentru copiii lor in timpul sarcinii. Slava lui Dumnezeu! Iesirea din spital cu baietelul meu in burta si in siguranta a fost cea mai adevarata binecuvantare”, a fost mesajul postat de Kourtney Kardashian, pe contul ei de Instagram.

Pregnant Kourtney Kardashian Shows Bare Baby Bump on Walk with Travis Barker

Daniela Andreev a dat totul din casa! Cum este relatia cu soacra, cine este capul familiei, dar si cati bani au castigat tinerii insuratei la nunta - VIDEO

Kourtney Kardashian si Travis s-au logodit in toamna anului 2021. Cererea in casatorie a avut loc pe o plaja din Montecito, California, dupa doar noua luni de cand au inceput sa formeze un cuplu. Cei doi indragostiti au avut trei ceremonii, cea mai impresionanta fiind cea din Italia. 

Articole din aceeasi categorie