23.06.2023
Olga Manciu - incantata de ce vede in oglinda! Afla cum au decurs interventiile estetice la care a apelat aceasta, chiar de la specialistii uneia dintre cele mai moderne clinici din tara - VIDEO

Olga Manciu si-a indeplinit visul! Mamica a trei copii, creatoarea de continut si-a dorit sa-si imbunateasca aspectul fizic. Astfel, a optat pentru doua interventii estetice, la una dintre cele mai bune clinici de la noi din tara! Despre ce este vorba si care sunt rezultatele, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

La 7 iunie Olga Manciu a fost internata in Clinica de Medicina Estetica si Chirurgie Plastica „Alter-MED”, pentru interventiile de reconstructie mamara si abdominoplastie. 

Creatoarea de continut, Olga Manciu, a marturisit: „Am asteptat acest moment aproximativ 11 ani, dupa ce am nascut gemenii si dupa ce corpul meu a devenit casuta lor si au fost anumite schimbari la nivel fiziologic. Intelegeam ca o sa vina o data ziua cand eu o sa ma hotarasc sa-mi readuc corpul, cel putin, sigur nu in formele initiale, dar intr-o forma buna”.

Desi locuieste impreuna cu familia in Marea Britanie, Olga a ales cu toata increderea specialistii din Republica Moldova. 

„In primul rand am mai multa incredere in specialistii nostri, chiar daca stau in Marea Britanie, totusi medicina la noi este la un nivel foarte inalt si incepi sa apreciezi asta doar cand vezi diferenta. Consultatiile au decurs treptat, din noiembrie am luat decizia ca vreau sa fac aceasta interventie, dupa care am venit de cateva ori ca sa ma vada, ca sa intelegem care sunt formele mele, trasaturile mele, ca sa fie totul natural, sa arate cel putin estetic frumos. Interventia a fost planificata din timp, cu multa grija, cu multa atentie. Eu sunt pacientul care nu da multe intrebari, eu daca am decis si am ales clinica, atunci eu am incredere”.

Olga Manciu ne-a marturisit ca sotul acesteia, Alexandru, a incurajat-o sa-si indeplineasca visul. ,,Alex m-a sustinut intotdeauna, el stie cat de importanta pentru mine este aceasta interventie”.

Sorin Pasa, chirurg estetician al clinicii Alter-Med, a povestit: ,,Pacienta Olga Manciu s-a adresat cu jumatate de an in urma cu solicitarea de a face o reconstructie mamara, dar totodata sa-si rezolve problema aspectului cu abdomenul, doamna are 3 baieti, 2 graviditati. Iar consecintele graviditatii noi deseori trebuie le inlaturam. Dumneaei a avut un san bogat, iar in timpul alaptarii e clar ca el s-a maritdestul de esential si consecintele acestei mariri acum le poarta. Niste surplusuri de piele care nu au reusit sa se retracteze dupa intreruperea alaptarii, dar si aplazia tesutului adipos a glandei mamare”.

Interventia de implant mamar a devenit in ultimele decenii o forma de modelare a sanului la care apeleaza numeroase femei, iar recuperarea este o etapa importanta in aceasta interventie. 

„Recuperare va fi mai anevoioasa primele 2-3 zile, pentru asta si ramane spitalizata, pentru ca reanimatologii nostri sa aiba posibilitatea sa-i vegheze starea asta post operatorie”, a adaugat Sorin Pasa.

Totodata, Olga Manciu a optat si pentru abdomenoplastie.

Mihai Garbuz, medic chirurg plastician ALTER-MED, a spus: „Adominoplastia are ca scop eliminarea surplusului de tesut adipos si a pielei care se afla in exces, plus si structurarea muschilor drepti abdominali, care odata cu nasterile pe care le are pecienta se formeaza diastaza intre cei doi muschi. Dupa interventia o sa aiba abdomen plat, tonifiat. Cred ca recuperarea dureaza pana la doua saptamani, dupa se inlatura toate firele si vanataile care apar dupa operatie.”

Interventiile chirurgicale de implant mamar si abdomenoplastie se efectueaza sub anestezie generala.

Tatiana Ambrosii, medic anesteziolog-reanimatolog ALTER-MED, a povestit: „Din considerentul ca urmeaza o interventie destul de voluminoasa, ca durata, aproximativ sase ore, se preconizeaza o anestezie generala cu o reabilitare post operatorie, cu un tratament intensiv, analgezie adecvata”.

Interventiile chirurgicale au avut loc cu succes. La numai cateva zile dupa externare, Olga Manciu a oferit primele declaratii despre starea ei. 

Olga Manciu la cateva zile dupa interventie, a dezvaluit: „Sunt in a 13 zi dupa interventie, ma simt foarte bine, de fapt, altfel nici nu putea fi, pentru ca eu am avut parte de grija, atitudine, profesionalism, seriozitate, maiestrie. Deci, eu sunt foarte fericita, foarte recunoascatoare doctorilor, echipei, clinicii, pentru tot ce mi-au oferit si pentru ca mi-au indeplinit visul.”

Desi rezultatul final va fi vizibil pe parcursul unui an, aceasta a marturisit ca este extrem de incantata de ceea ce vede acum in oglinda.

Creatoarea de continut, Olga Manciu, a marturisit: „E nevoie de timp, totusi au fost trei interventii in una, organismul trebuie sa se adapteze, trebuie sa mai reincep sportul, sa ma tonifiez pana la urma si atunci va fi cel mai frumos rezultat final. Liposuctia mi-a dat talie, burtica dupa nastere nu mai e, a ramas doar perioada de recuperare, de sani nici nu mai spun, pentru ca totul este foarte natural, mi-am intors forma, volumul si frumusetea”.

Clinica Alter-Med este una dintre cele mai moderne clinici de chirurgie estetica din tara, dotata cu cele mai avansate echipamente medicale si cu o echipa de specialisti experimentati.

Veronica Vizdoaga, medicul sef al clinicii Alter-Med, a dezvaluit: „Scopul clinicii Alter-Med este de a-si vedea pacientii fericiti si prin anumite tratamente estetice si functionale, incercam sa reabilitam femeia, dupa sarcini, dupa anumite schimbari hormonale, chiar si dupa schimbarile de varsta. Ma bucur foarte mult ca Olga a fost deschisa si a aprobat faptul ca sa declare la toata lumea ca vrea sa modifice, sa faca unele schimbari estetice, este un moment care poate incuraja si alte persoane sa nu aiba careva frici. Este foarte important sa-ti recapeti increderea de sine, aceste momente te pot influenta pe viitor si chiar in socializare. Ne-a ales pe noi clinica Alter-Med care nu este dotata doar cu servicii chirugicale, dar si cu servicii estetice neinvazive care lucreaza la calitatea pielii. Incercam cu bani putini sa facem pacientele fericite, integrate, sa aiba un aspect ingrijit”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie