08.08.2024
În trending pe YouTube la mai puțin de o zi de la lansare! Noua piesă a Irinei Rimes a captat atenția fanilor prin videoclipul său unic - VIDEO

Irina Rimes a lansat recent o nouă melodie - „Dorul călător”, care a captat rapid atenția fanilor și a ajuns în trending pe YouTube. Cu peste 18 mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore, piesa reflectă temele dorului și emoției, fiind parte a albumului „Origini”.

Textul melodiei îi aparține Irinei. De această dată, interpreta a ales să cânte despre dor: „Când oi trece așa ușor/ Ca și dorul călător/ Și-oi cânta dușmanilor/ Am să cânt și să port dor”.

Previziuni astrale! Numerologul Alisa Babin ne spune ce ne rezervă ziua de astăzi din punct de vedere astrologic

În nici 24 de ore de la lansare, melodia a adunat peste 18 mii de vizualizări și ocupă locul 29 în trending pe YouTube. 

Fanii au rămas de-a dreptul impresionați de creativitatea Irinei: „Acest videoclip este o capodoperă vizuală! Irina Rimes reușește să transmită emoții puternice prin versuri și interpretare. Felicitări pentru o creație atât de autentică și impresionantă!”, „Asta înseamnă să fii top 1. Ai reușit să aduci viață, e ireal!”, „Mă iau fiori la piesa asta! Hai cu ea în lumea mare a muzicii!”, „Cât mă bucur că dorul la noi are o semnificație profundă, redând în același timp stări de spirit de bucurie și tristețe, combinându-le într-un dor autentic”.

8 tendințe de denim pe care trebuie să le cunoști în 2024! Cele mai trendy stiluri de blugi - FOTO

Melodia face parte din albumul „Origini”, o serie de piese despre dor, iubire, mister și folclor.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din Republica Moldova și România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai rare prenume de băieți înregistrate în acest an pe teritoriul Republicii Moldova - FOTO

„Despre el", „Cosmos", „Pastila" și „ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele", „Ce s-a întâmplat cu noi", „Iubirea noastră mută", „Bandana", „Bolnavi amândoi", „Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

SURSĂ FOTO: Instagram/ irinarimes

Articole din aceeasi categorie