07.08.2024
Previziuni astrale! Numerologul Alisa Babin ne spune ce ne rezervă ziua de astăzi din punct de vedere astrologic

Fiecare zi aduce cu sine un set unic de influențe planetare care pot avea un impact asupra diferitelor aspecte ale vieții noastre. Așadar, află de la numerologul Alisa Babin ce ne rezervă astrele pentru astăzi.

Numerologul Alisa Babin a dezvăluit că ziua de 7 august este: „O zi plină de claritate intelectuală, calm și armonie interioară. Este important să te concentrezi pe dezvoltarea ta spirituală și pe bunăstarea familiei tale. O zi bună pentru a găsi armonia cu tine însăți și cu lumea din jurul tău”.

De la Ava Sophia și Meryem Ece până la Yağmur Irmak! Cele mai rare prenume feminine înregistrate în Republica Moldova în anul 2024 - FOTO

Astăzi este recomandat să vă ocupați de treburile casnice.

„În acestă zi este recomandabil să vă angajați în treburi casnice care vă vor ajuta mintea să rămână activă, dar nu copleșită. Acestea pot fi: curățenia, sortarea lucrurilor, culinăria”, a menționat numerologul.

Întâlnirile atât familiale, cât și cele romatince sunt benefice în această zi și ele vin la pachet cu mai multe surprize plăcute.

„În ceea ce privește relațiile, merită să vă faceți timp pentru a petrece momente cu cei dragi. Poate fi o seară liniștită în cercul familiei, vizionând filmul preferat, sau pur și simplu discutând la o ceașcă cu ceai fierbinte. Este probabil să aveți ocazia de a avea o întâlnire amoroasă. O conversație plăcută și căldura relației vă va aduce mai multă bucurie”, a spus Alisa Babin.

Pe lângă toate lucrurile benefice din data de 7 august, numerologul Alisa a dezvăluit că este preferabil să evităm activitățile zgomotoase:„Pe de altă parte, încercați să evitați activitățile zgomotoase, ziua este mai potrivită pentru activități relaxante și liniștite. Dacă ai de gând să te întâlnești cu prietenii, alege persoanele cele mai apropiate de tine”.

Moda din Republica Moldova şi succesele internaţionale! Ei sunt designerii autohtoni cunoscuți în întreaga lume - GALERIE FOTO

Alisa Babin este un terapeut-numerolog din Republica Moldova și se mândrește cu o comunitate de peste 6 mii de urmăritori pe Instagram.

SURSĂ FOTO - INSTGRAM/alice.coachmentor

Articole din aceeasi categorie